نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: تاپیک بزرگ آموزش Php مقدماتی تا پیشرفته

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : تاپیک بزرگ آموزش Php مقدماتی تا پیشرفته

سلام
    ببخشید اسپم میدم اما خواستم بکی از فیلم ها رو دانلود کنم دیدم حجم خیلی بالایی (حداقل برای اینترنت فلج بنده) داره گفتم یه پیشنهادی بدم روی همین فیلم های فعلی تست کنید ببینید اگه حجمش به صورت چشمگیر کمتر شد که عالیه.

دو روش پیشنهاد میدم هر دو رو تست کنید و سایز بعد از نتیجه رو بگید ممنون میشم

1.فرمت wmv مایکروسافت فرمت فشرده خوبیه و حجم فیلم هاش نسبتاً عالیه اما فرمت mkv معمولاً حتی از wmv هم بهتر فشرده میکنه یه بار تست کنید به این فرمت تبدیل کنید ببینید حجمش چقدر تفاوت میکنه.نرم افزار رایگان و متن باز HandBrake می تونه این کار رو انجام بده.
    2.اگه با فرمت mkv هم جواب نداد یه روشی هست برای من همیشه خیلی خوب جواب میده اینه که فیلم رو بدون فشرده سازی و با فرمت avi ذخیره میکنم (که حجم خیلی خیلی بالایی میگیره) بعدش با نرم افزار 7zip (دقت کنید حتماً 7zip و فرمت 7z نه حتی Winrar و فرمت rar) اونو به فایل فشرده 7z تبدیل میکنم معمولاً با این روش فایل خروجی فشرده شده حتی از فرمت mkv هم کم حجم تر در میاد

همینطوری گفتم یه تست کنید ببینید میشه بالاخره با حفظ کیفیت کم حجم ترشون کرد یا نه.
    بازم به خاطر آموزش ها و زحمتی که میکشید ممنون و خدا خیرتون بده

2. تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    311
    تشکر تشکر شده 
    692
    تشکر شده در
    292 پست

پیش فرض پاسخ : تاپیک بزرگ آموزش Php مقدماتی تا پیشرفته

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    سلام
    ببخشید اسپم میدم اما خواستم بکی از فیلم ها رو دانلود کنم دیدم حجم خیلی بالایی (حداقل برای اینترنت فلج بنده) داره گفتم یه پیشنهادی بدم روی همین فیلم های فعلی تست کنید ببینید اگه حجمش به صورت چشمگیر کمتر شد که عالیه.

دو روش پیشنهاد میدم هر دو رو تست کنید و سایز بعد از نتیجه رو بگید ممنون میشم

1.فرمت wmv مایکروسافت فرمت فشرده خوبیه و حجم فیلم هاش نسبتاً عالیه اما فرمت mkv معمولاً حتی از wmv هم بهتر فشرده میکنه یه بار تست کنید به این فرمت تبدیل کنید ببینید حجمش چقدر تفاوت میکنه.نرم افزار رایگان و متن باز HandBrake می تونه این کار رو انجام بده.
    2.اگه با فرمت mkv هم جواب نداد یه روشی هست برای من همیشه خیلی خوب جواب میده اینه که فیلم رو بدون فشرده سازی و با فرمت avi ذخیره میکنم (که حجم خیلی خیلی بالایی میگیره) بعدش با نرم افزار 7zip (دقت کنید حتماً 7zip و فرمت 7z نه حتی Winrar و فرمت rar) اونو به فایل فشرده 7z تبدیل میکنم معمولاً با این روش فایل خروجی فشرده شده حتی از فرمت mkv هم کم حجم تر در میاد

همینطوری گفتم یه تست کنید ببینید میشه بالاخره با حفظ کیفیت کم حجم ترشون کرد یا نه.
    بازم به خاطر آموزش ها و زحمتی که میکشید ممنون و خدا خیرتون بده
    تشکر بله به زودی فایل رو فشرده تر میکنم

4. تعداد تشکر ها ازkiava به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)