خواهش میکنم.
به whmcs وصل هست؟
الان که برای گروها زمان ست کردین چه استفاده ای داره براتون؟
اگه یوزر ها بر اساس تاریخ باشن نه مشکلی نداره چون یوزر بر اساس تاریخ قطع میشه و تا زمانی که تایم داشته باشه قطع نمیشه.
خواهش میکنم.
به whmcs وصل هست؟
الان که برای گروها زمان ست کردین چه استفاده ای داره براتون؟
اگه یوزر ها بر اساس تاریخ باشن نه مشکلی نداره چون یوزر بر اساس تاریخ قطع میشه و تا زمانی که تایم داشته باشه قطع نمیشه.
خیر اسکریپت شخصی هست که سرور ها متصل رو نمایش میده و میزان دوره مصرف پهنای باند و مصرف زمانی و موارد اینچنینی رو نمایش میده و اگر تایم گروپ ها رو برداریم مشکلی پیش نماید اما در نمایش اتصال ممکنه خطا بده و گاهی مثلا میزان 3 ماهه یا 1 ساله بودن سرور رو 1 نمایش میده و باید 1بار ریست کنن ماژول رو تو نمایش صحیح بده و یا اینکه اتصال اول رو 1 نمایش میده و همچنین گاهی تاریخ های مصرف و استفاده رو به درستی نمایش نمیده
ما در گروپ Exp Dates رو تنظیم کردیم روی مثلا 1 ماه و بعد Periodic Accounting رو هم نیز Number of days in period : 30 تنطیم کردیم Time Limit : 24:00:00 احساس میکنم که از زمانی که این دو مورد رو Periodic Accounting گروپ اضافه کردیم این مشکل به وجود امده و با چیزی که شما گفتین هم بیشتر شک کردم ایا به نظر شما کلا Periodic Accounting رو در کروپ بر داریم ؟؟ مشکلی برای کاربران به وجود نمیاد؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)