نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: سوال در مورد Leverage browser caching

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن upnull50 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    280
    تشکر تشکر شده 
    61
    تشکر شده در
    60 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد Leverage browser caching

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    تفاوت کد یافت شده شما با کد ارسالی بنده اینه که در کد شما برای هر نوع فایل زمان تاریخ انقضاء متفاوتی تعیین شده مثلاً برای تصاویر jpg مدت 1 سال و برای فایل های استایل css و حتی html مدت 1 ماه تعیین شده و همین باعث میشه که حتی پست جدید هم بدید تا 1 ماه بعد نیاز به Ctrl+F5 زدن در مرورگر داشته باشه.بعدش در آخر کد شما هم پس از تعیین چند تا فرمت خاص با خط ExpiresDefault access 1 month گفته شده که اگر فرمت در لیست بالا نبود 1 ماه تاریخ انقضاء تعیین بشه.
    اما در کدی که بنده دادم کلاً برای تمامی فرمت های فایل ها که توسط MimeType های داخل سرور شناخته شده هستش 1 ماه تاریخ انقضاء تعیین بشه به جز فایل های php و htm و html تا پست جدید دادید دیگه کش نشه و نیاز به Ctrl+F5 نباشه.
    ولی خب باید دقت کنید از این نوع کد ها که خودتون هم بلدید شناسایی کنید باید فقط یه تیکه تو فایل htaccess. باشه و مثلاً نمیشه هم از کد ارسالی بنده و هم از کد یافت شده خودتون با هم استفاده کرد.

درباره مشکل بالا نیامدن سایت هم مطمئن باشید یا اشتباهی در تغییرات شما وجود داشته یا یکی از کد های قبلی کدی که وارد کردید تداخل داره.بهترین راه برای پیدا کردن دستور مشکل دار در فایل htaccess. هم از نظر من خطایابی خط به خط هستش یعنی کاری که خودم میکنم اینه که چند خط چند خط پاک میکنم (تو NotePad نگه میدارم) می بینم بازم اخطار میده یا نه تا اینکه به خطی که دقیق موجب مشکل میشه برسم و فقط اون خط رو به صورت دائم حذف کنم.

دوست عزیز من این کدی که شما داده بودید را گذاشتم اول فایل htaccess الان دو روز هم گذشته ولی وقتی اسکن می کنم باز همون ارور Leverage browser caching را می ده مشکلش از چی می تونه باشه؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : سوال در مورد Leverage browser caching

نقل قول نوشته اصلی توسط upnull50 نمایش پست ها
    دوست عزیز من این کدی که شما داده بودید را گذاشتم اول فایل htaccess الان دو روز هم گذشته ولی وقتی اسکن می کنم باز همون ارور Leverage browser caching را می ده مشکلش از چی می تونه باشه؟
    اگر از صحت کد های خودتون اطمینان دارید بهتره به پشتیبانی هاستینگ تیکت بدید وظیفه شون هست که مشکل را پیگیری و حل کنن.
    درباره بهینه سازی تصاویر هم من نرم افزار https://pnggauntlet.com را که می تونه چندین عکس رو همزمان فشرده کنه پیشنهاد میکنم اما خب فقط برای فرمت png. کاربرد داره.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)