نقل قول نوشته اصلی توسط Exlord نمایش پست ها
سلام.
من تونستم پولمو بردارم. البته مبلغش کم بود.سال قبل به پشتیبانی تیکت زدم که چجوری از ایران حسابمو وریفای کنم حالا که تحریما برداشته شده . جواب دادن که تا 24 ساعت وقت داری پولتو برداری بعدش اکانت رو میبندیم . چند روزه پیش با مشخصات خودم اکانت رو وریفای کردم و قبول کردن و درخواست برداشت دادم . روزه بعدش دیدم اکانتمو بستن ولی پشتیبانی به ایمیلم جواب داد و گفتن که واریز موجودی حساب انجام شده .

من یه دوستی تو آمریکا پیدا کردم و باهاش صحبت کردم قبول کرد که حساب رو برام وریفای کنه. ولی میگه 30 درصد باید مالیت بده که من فعلا قبول کردم تا بعدا ببینیم چی میشه.
یکیم تو گوگل سرچ میکردم انو دیدم
http://larsa.ir/product/%D9%81%D8%B1...B1-freelancer/
قبلا با مدیر سایت هم صحبت کرده بودم گفته بود 750 میگیره با حساب paypal. الان تو سایت زده 250 خودش و 650 با paypal. کسی میشناسه این سایت رو ؟ معتبره ؟ مدیرشو کسی میشناسه ؟
این دوستتون که توی آمریکاس چجوری مالیات رو پرداخت میکنه من حسابم رو از کانادا وریفای کردم ؛ نمیدونم داستان مالیاتش چجوری میشه اگه بخواییم 30% هم مالیات بدیم که دیگه چیزیش نمیمونه 30%درصد مالیات + 10-12% خود فریلنسر !! چیزی نمیمونه ...
من با این سایت آشنایی ندارم ولی خود پیپال که نوشته باز میکنن به همراه اکانت فریلنسر دردسر داره اگر با *** وصل بشید اکانت لیمیت میشه ...