تفاوت کد یافت شده شما با کد ارسالی بنده اینه که در کد شما برای هر نوع فایل زمان تاریخ انقضاء متفاوتی تعیین شده مثلاً برای تصاویر jpg مدت 1 سال و برای فایل های استایل css و حتی html مدت 1 ماه تعیین شده و همین باعث میشه که حتی پست جدید هم بدید تا 1 ماه بعد نیاز به Ctrl+F5 زدن در مرورگر داشته باشه.بعدش در آخر کد شما هم پس از تعیین چند تا فرمت خاص با خط ExpiresDefault access 1 month گفته شده که اگر فرمت در لیست بالا نبود 1 ماه تاریخ انقضاء تعیین بشه.
اما در کدی که بنده دادم کلاً برای تمامی فرمت های فایل ها که توسط MimeType های داخل سرور شناخته شده هستش 1 ماه تاریخ انقضاء تعیین بشه به جز فایل های php و htm و html تا پست جدید دادید دیگه کش نشه و نیاز به Ctrl+F5 نباشه.
ولی خب باید دقت کنید از این نوع کد ها که خودتون هم بلدید شناسایی کنید باید فقط یه تیکه تو فایل htaccess. باشه و مثلاً نمیشه هم از کد ارسالی بنده و هم از کد یافت شده خودتون با هم استفاده کرد.
درباره مشکل بالا نیامدن سایت هم مطمئن باشید یا اشتباهی در تغییرات شما وجود داشته یا یکی از کد های قبلی کدی که وارد کردید تداخل داره.بهترین راه برای پیدا کردن دستور مشکل دار در فایل htaccess. هم از نظر من خطایابی خط به خط هستش یعنی کاری که خودم میکنم اینه که چند خط چند خط پاک میکنم (تو NotePad نگه میدارم) می بینم بازم اخطار میده یا نه تا اینکه به خطی که دقیق موجب مشکل میشه برسم و فقط اون خط رو به صورت دائم حذف کنم.