نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: هشدار ! مواظب باج افزار ها باشید

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : هشدار ! مواظب باج افزار ها باشید

سلام
    یه سوال برام پیش آمد باج افزار ها مگه کارشون این نیست که پارتیشن ها رو Encrypt میکنن و پول (معمولاً هم به BitCoin) می خوان تا Decrypt بشه دوباره؟
    خب حالا سوال من اینه من که تمام اطلاعات حساسم در پارتیشنی هست که با فناوری BitLocker مایکروسافت قفل شده و هر بار برای استفاده باید رمز بزنم هم این می تونه BitLocker رو دور بزنه و دوباره روی BitLocker عمل Encrypt انجام بده؟

عضو انجمن us12 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    75
    تشکر تشکر شده 
    284
    تشکر شده در
    198 پست

پیش فرض پاسخ : هشدار ! مواظب باج افزار ها باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    سلام
    یه سوال برام پیش آمد باج افزار ها مگه کارشون این نیست که پارتیشن ها رو Encrypt میکنن و پول (معمولاً هم به BitCoin) می خوان تا Decrypt بشه دوباره؟
    خب حالا سوال من اینه من که تمام اطلاعات حساسم در پارتیشنی هست که با فناوری BitLocker مایکروسافت قفل شده و هر بار برای استفاده باید رمز بزنم هم این می تونه BitLocker رو دور بزنه و دوباره روی BitLocker عمل Encrypt انجام بده؟
    شما وقتی پارتیشن را از حالت BitLocker خارج میکنید ، تمام نرم افزار های داخل ویندوز دسترسی خواندن و نوشتن به این پارتیشن پیدا میکنند و فقط کافی است یکبار پارتشین آنلاک شود ، باج افزار کار خودش را در آن زمان انجام میدهد .
    تنها راه برای بک آپ گیری استفاده از هارد اکسترنال است که آن هم باید بعد از آلودگی سیستم به کامپیوتر متصل نشود و گرنه همان هارد هم انکریپت میشه ...
    برنامه نویسی => www.SOFTIRAN.org
    ----------------------------------------------------------

3. تعداد تشکر ها ازus12 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)