هربار یوزرمو فراموش میکنم و یوزر جدید میسازم.یوزرم جدیده دلیل نیست که خودمم جدید باشم
جمله بالا معني دقيق مولتي يوزر هست
اگر من استارتر باشم پس نباید جدید باشم اینجا؟؟ها؟؟
به راحتي ميشه از اكانت خارج شد ، با اكانت جديد وارد شد

البته قند شكن و پاك كردن كوكي يادتون نره ( هرچند كه شما ديگه اينقدر اينكار رو كرديد استاد هستين ديگه
اگر من کاربر جدیدی هستم اینجا چطور میتونم همزمان استارتر هم باشم؟؟
پاسخ اين سوال هم داده شد ٥-٦ خط بالاتر
اون زمان مدیریت به شدت از این فروشنده ها دفاع میکرد و نمیشد اینجا شکایتی کنی!
اين حرف هارو جاى ديگه نزنين دوست عزيز. مديريت وب هاستينگ تاك ، تا به همين لحظه در هيچ تاپيك اعتراضى شركت نكرده و طرف هيچ كس رو نگرفته. فقط يك بار به چشمم خورد ( مطمئن نيستم ) كه راهكار رو توضيح دادن . البته لازم به ذكر هستش كه هنوز هم تاپيك هاى اعتراضى تا جايى كه بشه حذف ميكنند.
شما با این حرفای پر تناقض و حرفایه عجولانه و یه طرفه قشنگ معلومه تاحالا سر ملت کلاه نزاشتی.!
شما در حد و اندازه اى نيستى كه بخوام باهات بحث كنم يا دليل بيارم. خدا رو شكر تو همين انجمن ، افرادى هستن كه باهاشون دارم كار ميكنم و خودشون به چشم ديدند كه تابحال ريال هم ازشون اضافه نگرفتم و حتى بعد از زمانى كه ميخواستم باهاشون قطع همكارى كنم هم پولشون تا ريال آخر براشون واريز شده. بازم عرض كنم شما كوچك تر از اين حرفا تشريف دارى كه بخوام برات توضيح بدم ( توضيح بالا جهت شفاف سازى هاى ذهن مخدوش شما براى عموم بود
بنده بید عرض کنم خودمم یکی از اونام که از این فروشنده سرور گرفتمو پولم رفته!دلیلی نمیبینم از ایشون بخوام دفاع کنم. فقط دارم حقیقتو میگم که نه تنها ایشون بلکه خیلهای دیگه کلاه برداری میکنن فقط گنده ایشون بالا اومده.
شما اگر سرت كلاه رفته ، بايد درك كنى كسايى كه سرشون كلاه رفته چه بلايى به سرشون اومده نه اينكه از راه نرسيده دفاع كنى.
شما هم دوست عزیز به جای داشتن ذهن کاراگاهانه و قضاوتهای عجولانه یکم از این به بعد یاد بگیر یه طرفه نری جلو و قضاوت نکنی..
انشالله كه بنده در اشتباه هستم ولى كاربران انجمن ميدونن خودشون
---
در ادامه عرض كنم ، شما دارى از كسى كه كلاهبرداريش اثبات شده دفاع ميكنى ، ولى درتاپيك جناب عبيد مينويسى مارو مسخره كردي! شما هنوز نه پولى پرداخت كرده بودى و نه هيچ چيز ديگه! تازه جناب عبيد ( viasky )داره با قدرت كار ميكنه ، اونوقت ميايى از ايشون دفاع ميكني ؟
فك نميكنم نيازى به توضيح بيشترى باشه
ديگه هم اين موضوع رو كش نده دوست عزيز ، به ٢ دليل :
١- نه حوصله و نه وقت دارم كه جواب شما رو بدم
٢- از اسپم خوشم نمياد و شما كه تازه اومدى ، خوشم نمياد به خاطر شما يا هركس ديگه اى ، سابقم خدشه دار بشه
پيروز باشيد
Sent from my iPhone using Tapatalk