یک رستوران تو شهرمون داشتیم 2 ساله داشت معروف میشد اسمش یکی ازش شکایت کرد اسمش شبیه غذاخوری ایشون در انور شهر هست..به رستورانه گفت 10 میلیون بده بیخیال شکایت و.. بشم..رستورانه اسمش رو با اضافه کردن دو تا حرف عوض کرد 10 میلیون رو بهش نداد!!!بعد این یارو دامنه رو گذاشته 30 میلیون؟ من جای شما بودم تو تا حرف اضافه دامنتون میکردم با 4 هزار تومان ثبتش میکردم..
![]()
قیمت بستگی به معنی و کاربرد کلمه داره و همیشه توافقی بوده.
خیلی از دوستان نظر میدن که برو یه دامنه دیگه بگیر. دقت کنین شاید برای شما اینکار راحت باشه ولی خیلی مواقع اینکار هزینه های خیلی بیشتری داره. مثلا فرض کنین شرکتی با نام samsung تاسیس کردید. طبیعا دامنه ای دقیقا با همین نام نیاز دارید و هر تغییر در دامنه حتی در حد یک حرف یا علامت میتونه هزینه های گزافی به شرکت شما تحمیل کنه.
- - - Updated - - -
در مورد دوستی که گفته سایت آپارات 750 میلیون بدی دو دستی سایت تحویل میده. به نظر شما سایتی که در روز 7.5 میلیون بازدید از ویدیو داره در روز چقدر از محل تبلیغات در میاره؟
تا حالا تبلیغات فراون این سایت در سطح شهر دیدید؟ حتی در دربی امروز هم تبلیغات میدانی داشتن! به نظر شما چنین دامنه ای 750 میلیون می ارزه؟
طراحی وب سایت | برنامه نویسی اختصاصی MVC.Net و PHP | بهینه سازی وب سایت02166359898 - 09122830795
telegram : @VProgrammer
با سلام
مرسی که امیدوارم کردید
ولی قصد فروش نداشته و ندارم. قصدم از موضوع فقط مزاح بود
این دامنه ها بخشی از پروژه های آینده هستند که بعید میدونم بفروشمشون
اگر قصد فروش داشتم حتماً شما رو در جریان میذارم و با همون مبلغ تمدید این مدت ( حدود 5 سال برای fau ) بهتون واگذار می کنم
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
طراحی وب سایت | برنامه نویسی اختصاصی MVC.Net و PHP | بهینه سازی وب سایت02166359898 - 09122830795
telegram : @VProgrammer
بله اگر دامنه گوگل بود ارزش داشت . خخخ
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews
دوستان دامنه apple.ir گذاشتن به قیمت 200 میلیون
و دامنه amazoon.ir به قیمت 200 میلیون
نظرتون در مورد این دامنه چی هست
قیمت گذاری روی دامنه دست هیچ کسی نیست
یک دامنه ممکنه به نظر من و برای من 5 هزار تومن هم نیارزه. ولی برای یک نفر ممکنه صدها ملیون ارزش داشته باشه
دامنه ای بود که بنده حدود 2 سال هم در این سایت و هم در سایت پرشین تولز لیست کرده بودم برای فروش. بیشترین پیشنهادی که داشتم براش 100 هزار تومن بود!
اما چند وقت پیش ، دامنه رو به قیمت 3 میلیون تومن فروختم (دامنه آی آر یکی از دیتا سنتر هایی بود که تو ایران زیاد ازش سرویس میگیرن...)
یک دامنه ممکنه میلیاردی قیمت داشته باشه! اما خوب این مورد رو باید در نظر داشته باشید:
آیا هزینه ای که میخواین بابت دامین بکنید ، به همون اندازه به برندینگتون کمک میکنه؟
یعنی اگر شما مالک سامسونگ هستید ، میتونید با 1 میلیون دلار ، samsoong رو برند کنید !؟ به جای اینکه samsung رو بخرید!؟
شما ثبات و قیمت یکسان در مواد غذایی ها هم نمیبینید در ایران! چه برسه به دامین (که در هیچ جای دنیا قیمت ثابتی نداره...)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)