سلام
احتمالاً ایشون تو بحث دامنه تازه کار بودن که این قیمت رو دادن وگرنه فروشنده ها هم می دونن حتی دامنه های رند IR. مثل download.ir هم 30 میلیون ارزش ندارن چه برسه به این![]()
سلام
احتمالاً ایشون تو بحث دامنه تازه کار بودن که این قیمت رو دادن وگرنه فروشنده ها هم می دونن حتی دامنه های رند IR. مثل download.ir هم 30 میلیون ارزش ندارن چه برسه به این![]()
شاید این طور که شما می فرمایید باشه
این لینک خبر بود
http://press.jamejamonline.ir/Newspr...23482982493966
البته در مورد آپارات من فکر می کنم خیلی بیشتر از این چیزی که شما میگید ارزش داره...
اگه فقط یوتیوب باز میشد اون موقع هست که متوجه میشدین که آپارات 100 میلیون هم نمی ارزه چه برسه به 750 میلیون که دوستمون گفتن
آپارات بیشتر از 90 درصد فیلم هاش که کیفیت 360 هم به زور دارن پلیر درست حسابی هم نداره و با بهترین اینترنت هم هی لگ باید داشته باشید اما من با اینترنت حتی 512 مخابرات تازه اونم با فــیلترشکن براحتی فیلم های یوتیوب رو حتی بدون 1 ثانیه لگ می بینیم چون یوتیوب اولاً از فلش پلیر برای پخش فیلم استفاده نمیکنه دوماً سیستم شناسایی سرعت اینترنت هوشمندی داره که بر اساس سرعت اینترنت ما فیلم رو با کیفیت بالا یا پایین پخش میکنه و از نظر من که عالیه.اما آپارات این ویژگی هم پیشکشش حداقل یه دونه فیلم Full HD (1080p) توش نیست آدم دلش خوش باشه همه فیلم هاش 360 هستن و یه دو سه تایی به زور البته فقط با نام 720p)داره وگرنه دانلود میکنیم می بینیم که همون 720p ها هم نویز زیادی تو تصویر دارن. آپارات هنوز فکر میکنه تو دوره Dial-Up زندگی میکنه که فیلم هاش معمولاً بالاترین کیفیتش 1 یا حداکثر 2 مگابایت هستن اما نمی دونه طرف الان می خواد 1080p هم رد کنه بره سراغ 4K و بالاتر ولی اینا هنوز یه 720p به زور دارن که اونم پر از نویزه تازه من یه بار نشد فیلم تو آپارات آپلود کنم کیفیتش رو کم نکنه.فیلم خیلی با کیفیت که تو VLC خودم شفاف و آینه پخش میشه رو تو آپارات آپلود کردم کیفیتش آشغال شد که هیچ فریم ریت هم خیلی کمتر شد که قشنگ میشد فهمید.یه بدی دیگه هم که داره اینه که هر فیلمی ازش دانلود میکنی واترمارک آدرس aparat.com/username آخرش هست که خیلی حرکت غیر حرفه ای و عقده ایانه ای از نظر من هست چون از یوتیوب با RapidLeech که با کیفیت بالا دانلود میکنم هیچ واترمارکی روش نیست.
طراحی وب سایت | برنامه نویسی اختصاصی MVC.Net و PHP | بهینه سازی وب سایت02166359898 - 09122830795
telegram : @VProgrammer
با سلام
مرسی که امیدوارم کردید
ولی قصد فروش نداشته و ندارم. قصدم از موضوع فقط مزاح بود
این دامنه ها بخشی از پروژه های آینده هستند که بعید میدونم بفروشمشون
اگر قصد فروش داشتم حتماً شما رو در جریان میذارم و با همون مبلغ تمدید این مدت ( حدود 5 سال برای fau ) بهتون واگذار می کنم
همیشه خندان باشید
مرتضی پورمحمد
طراحی وب سایت | برنامه نویسی اختصاصی MVC.Net و PHP | بهینه سازی وب سایت02166359898 - 09122830795
telegram : @VProgrammer
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)