الان دیگه بچه 14 ساله هم یاد گرفته چجوری DDos بزنه.
متاسفانه خیلی هم قابل پیگری نیست.
ولی می گن 6 ماه حبس داره!
الان دیگه بچه 14 ساله هم یاد گرفته چجوری DDos بزنه.
متاسفانه خیلی هم قابل پیگری نیست.
ولی می گن 6 ماه حبس داره!
طراحی انواع سایت با 10 سال سابقه و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
www.artisweb.ir
حتمااین کارو کرده که همه برن از اون پشتیانی امنیتی بگیرن
اگر واقعای باشه خوب میگرین یه حالی میدن بهش
amiroo.php@Gmail.com | Telegram: amirhosseinfallah
خود مدیر سایت هم میهن تو کانال تلگرامی فوری که زده بودن، نوشته بود با توجه به حجم فشاری که به سرور میاد و یه لحظه هم قطع نمیشه، احتمال میره دستهای دولتی تو کار باشه. و ضمن این مطلب نامه انتقادی چند روز قبلش رو که به وزارت ارتباطات نوشته بود، تو کانال قرار داده بود. با این احتمال که بعد از این انتقاد این اقدام انجام شده (برای مقابله با یک فروم و شبکه احتماعی پرطرفدار)
تو این صفحه، مطلب خوبی درباره راهنمای خرید لپ تاپ نوشته شده.
اولا تیم آشیانه شرکت نیست و از خودشون چیزی برای فروش ندارن فقط ریسل میکنن . همچین امنیتی هم نیست چون سایت خودشون به یک عدد تف بنده .
اینروزا همه دیداس میدن اما اینکه چجوری ربطش دادن به تیم آشیانه خدا میدونه .
آیپی ها همه اینترنت بودن و مشخصا از خارج کشور میشه سرویس مخرب گرفت رو زد روشون .
سایت هم میهن هم میتونه راحت بره روی بهترین و قوی ترین آنتی دیداس ها . اما بهانه های مختلف میارن نمیدونم فازشون چیه
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews
کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews
من متوجه منظور شما شدم ولی عموما این مسایل ساده رو رعایت میکنند
وگرنه اگر از یک mail relay استفاده نکنند برای فرستادن ایمیل ها شما خیلی راحت میتونی از تو هدر ایمیل ایپی اصلی سرور رو پیدا کنید
شما سرویس وف دار کلود فلر رو بگیرید و روی مد I'm under attack بزارید تمامی درخواست ها وریفای میشه
مگه اینکه قادر باشید تو رنج 700 800 گیگابیت دیداس بزنید که باز هم کلود فلر هندل میکنه این حجم از حمله رو
چون با توجه به اطلاعاتی که من دارم کلود فلر تمامی درخواست های UDP رو در شبکه بالاسریش داره دروپ میکنه
و از همه مهمتر داره anycast استفاده میکنه برای کلاس ایپی هاش یعنی تمامی درخواست ها محلی هندل میشه
حالا با این اوصاف بازم فکر میکنید کلود فلر به تف بنده ؟
شاید من دارم اشتباه فکر میکنم خوشحال میشم فنی و دقیق صحبت کنید نه سر بسته خیالی
نه . من که نمیگم کلود به تف بنده . منظورم سایتشونه که براحتی ایپی اصلیش درمیاد و مسلما میشه بدون درگیری با کلود سایت رو ... کرد
بله درسته کلودفلیر پلن های خوبی داره اگر پول خرج کنن . اما من به شخصه frag network رو ترجیح میدم .
تا حالا 90 درصد سایت های دارای کلوفلیر رو تونستم آیپی اصلی پشتشونو به دست بیارم اما frag network رو تا حالا هر چی دیدم کلا از قبل کانفیگ شده و اماده هست و نمیشد آیپی رو بدست اوورد براحتی .
ببخشید پس من بد متوجه شدم چون فکر کردم کلود فلر رو میگید.
بله من به همان روشی که گفتم ایپی سایت اصلی آشیانه رو میشه درآورد، که هست [46.4.80.186] که سروروشون هتزنر هست.
ولی سوال من اینه شما از طریق کلود فلر به ایپی اصلی نمیرسید ؟ عموما از باگی که خود سایت داره به ایپی سرورو میرسید درسته ؟
منظور شما از فرگ نتورک : globalfrag.com هست ؟
چون این شرکت هم داره از همین سولوشن استفاده میکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)