با سلام
من محمد فامو هستم مدیر سابق فامو.آی آر famo.ir و مدیر محمدفامو mfamo.com
به دلیل شباهت اسم کاربری شاید فکر کنید مدیر فاموام ولی خیر من محمدفامو موسس سایت فامو بودم که به دلیل مشکلات شخصی به کس دیگه ای واگذار کردم.
حالا دلیل این تاپیک این هست که سایت فامو.آی آر و محمدفامو.کام هیچ ارتباطی به یکدیگر ندارد و تنها بصورت دوستانه قالب های جدید محمدفامو در این سایت فروخته میشه.
خواستم عرض کنم که اولا این کار خوبی نیست که با آبروی یک برند معتبر ایرانی بازی کنیم خودتون وبمستر هستید و تمامی سختی ها رو درک میکنید.

مدیر جدید فامو آدم بدی نیست و به دلیل مشکلاتی شخصی که داشتند و طی تماس هایی که ظهر باهاشون داشتم کمی با تاخیر کارشون انجام دادند حالا این دلیل نمیشه که کسی رو کلاه بردار خطاب کنیم. آبرو چیزی نیست که به آسونی به دست بیاد ارزش انسانیت هم به پول نیست به محبت ایست که ساده هم به دست نمیاد.

از تمام شمایی که این مطلب رو میخونید خواهش میکنم فکر نکرده کاری نکنید همیشه یک عمل غلط و منفی میتونه برای کسی خیلی گرون تموم بشه.

من از طرف مدیر سایت فامو از کسانی که از فامو یا محمدفامو ناراضی هستند همینجا عذرخواهی میکنم و حتما میگم با خود بنده در ارتباط باشند تا مشکل رو تاحدودی حل کنیم.

آدرس تلگرام من : @MohammadFamo