نوشته اصلی توسط hnajafpoor mydenizfilm.ir ادرس سایت هست لوگوش کدومه منظورتون همون تصویر جعبه بالای سایته
نوشته اصلی توسط vahid13713 لوگوش کدومه منظورتون همون تصویر جعبه بالای سایته بله همونه - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط T.Toosi سلام، مسیر زیر : wp-content/themes/downloadi[scriptcamp.ir]/download-slider-2/images/logo.png یعنی از طریق پنل هاست عوض کنم؟!
نوشته اصلی توسط hnajafpoor بله همونه - - - Updated - - - یعنی از طریق پنل هاست عوض کنم؟! بله، وارد کنترل پنل شوید سپس در فایل منیجر به پوشه بالا رفته و عکس را جایگزین کنید.
.be stable
hnajafpoor
نوشته اصلی توسط T.Toosi بله، وارد کنترل پنل شوید سپس در فایل منیجر به پوشه بالا رفته و عکس را جایگزین کنید. عکس رو با همون نام یعنی لوگو جایگزین کنم؟!
نوشته اصلی توسط hnajafpoor عکس رو با همون نام یعنی لوگو جایگزین کنم؟! بله. logo.png
نوشته اصلی توسط T.Toosi بله. logo.png من سرعت نتم پایینه تا اومدم ببینم بچه ها مثل برق و باد حلش کردند ولی برای دفعات بعدی صفحه سایتتو با کروم میاری و اف 12 رو میفشاری به همین سادگی
نوشته اصلی توسط T.Toosi بله. logo.png خیلی ممنون واقعا... تشکر مشکلم حل شد - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط vahid13713 من سرعت نتم پایینه تا اومدم ببینم بچه ها مثل برق و باد حلش کردند ولی برای دفعات بعدی صفحه سایتتو با کروم میاری و اف 12 رو میفشاری به همین سادگی از شما هم ممنون اقا وحید ک وقت برام گذاشتید... تشکر - - - Updated - - - نوشته اصلی توسط T.Toosi بله. logo.png دوست عزیز میدونی چطور میتونم تاریخ سایت رو هم بروز کنم؟! تشکر...
نوشته اصلی توسط hnajafpoor دوست عزیز میدونی چطور میتونم تاریخ سایت رو هم بروز کنم؟! تشکر... وارد تنظیمات همگانی وردپرس شوید، در تب زمان محلی، تهران را انتخاب کنید.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن