سلام.
از دوستانی که از اقای حمیدی bestvps سرویس دارن یا داشتن لطفا راهنمایی کنند که چطور میشه با ایشون تماس گرفت چون بعد از دو هفته نه سرویس ما حاظر شده نه به پی ام های مانی بک جوابی میدن.!
ممنون.
سلام.
از دوستانی که از اقای حمیدی bestvps سرویس دارن یا داشتن لطفا راهنمایی کنند که چطور میشه با ایشون تماس گرفت چون بعد از دو هفته نه سرویس ما حاظر شده نه به پی ام های مانی بک جوابی میدن.!
ممنون.
مثل اینکه ایندفعه زیادی داغ بوده
داغ داغ داغ با پورت 2 گیگابیت !!!
شوخی میکنم والله ندیم در مورد این بنده خدا کسی بدی بگه احتمالا مشکلی براش پیش امده وگرنه اینقدر هم ادم بیخالی نیست
بهترن کار اینه که از جای دیگه از دیگر همکارن سرویستون را تهیه کنید .
وقتی ایشون امدن تقاضای برگشت پول کنید حداقل اینطوری کارت لنگ نمونه تا مشکل اون بنده خدا هم حل بشه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سلام.
البته شاید از شانس ما بوده من همون روزی که پست قبلی رو زدم درخواست مانی بک کردم که بعد تماسهای زیاد و فرستادن اس ام اس اقای حمیدی اومدن و در یاهو گفتن که یه وی پی اس میدم که کارتون راه بیفته که منم به ناچار قبول کردم که گفتن دو سه روزه سرور خودتون حاظر میشه من به جای سرور 400 گیگ هارد و رم یه گیگ و پورت 2 گیگی که هزینشم واریز کردم با وی پی اس 20 گیگ هارد و 256 مگ رم و سرعت 5 مگی سر میکردم و رینیم هام رو انجام میدادم که دیروز اون سرور هم دان شد الان طوری شده که دنبال سرور بگردم میگم اقا بعد تحویل گرفتن سرور من هزینه پرداخت میکنم. نمیدونم دیگه چی بگم والا هر چی بگیم مثل تف سر بالا هست. منتظر میمونیم ببینیم اخر چه میشود.!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)