-
October 10th, 2010, 14:17
پاسخ : سرور مجازی یا معمولی ؟
از همه دوستان ممنونم . اینجا خیلی زود جواب آدم رو میدن .
شما می تونید یه هاست از یه شرکت معتبر بگیرید با فضا و پهنای باند نامحدود !
اگه احساس میکنین هاست نیاز شما رو بر طرف میکن میتونین هاست بگیرین
راستش من هاست نامحدود ماهی 4000 تومن هم پیدا کردم ولی چندجا سرچ کردم بهم گفتن اینا اسماً نامحدود هستند و اینجوریها هم نیست . من با هاستینگ صحبت کردم گفت شما نباید برای دانلود فایل استفاده کنین از هاست نامحدود . نباید به سرور فشار بیارین . من گفتم 4-5 گیگ فضا لازم دارم با 300 - 400 گیگ پهنای باند گفت زیاده . من نمیدونم اگه این زیاده پس اسم نامحدود رو برای چی گذاشتن روش .
چون سرور مجازی ممکن یخورده دردسر ساز بشه و اذیتتون کنه
اگه میتونید سرور رو مدیریت کنید بهتره همون vps بگیرید اما اگه نمیتونید طرفش نرید
مگه سرور مجازی دردسر داره ؟ من تاحالا با این جور هاست ها سرورکار نداشتم . برای مدیریت باید اطلاعات بخصوصی داشته باشیم؟ مگه مثل کنترل پنل های معمولی نیست ؟ من خودم نمیتونم سرورم رو مطابق میلم کانفیگ کنم ؟ خود هاستینگ این کار رو انجام نمیده . لطفاً اگه زیاد دردسر داره بگید نرم طرفش
ماهيانه چقدر ميتونيد هزينه كنيد ؟
من الان ماهی 10 نومن میدم . چیزی ار سایتم در نمیارم که بخواد جبران بشه . فکر میکنم نهایت دیگه 15 بتونم بدم .
اگه از همین شرکت راضی هستید پلن بالاتریو بگیرید! قطعاً باید هزینه ی بیشتری کنید!
پلان بعدی 2 گیگ فضا با پهنای 100 گیگ هست . که باز پهناش کمه . پلان بعدیش 5 گیگ و 300 گیگ پهنای باند که میشه 25000 تومن ماهیانه که برام زیاده هزینش .
از هاست دی ال هاست دانلود بگیرید
هاست دانلود 10 گیگ با پهنای 250 گیگ ماهی 10 تومنه . اگه بخوام اینو بردارم . باید فایل های دانلودی رو بزارم اینجا فقط و مجبورم تمامی آدرس ها رو جابجا کنم . کلی دردسر ساز میشه . توی این موندم که این کار رو انجام بدم یا سرور مجازی بگیرم که این به پیشنهاد شما دوستان متخصص این کار بستگی داره .
هدفم این بود حالا که می خوام هاست بگیرم vps بگیرم با منایع اختصاصی و پهنای بالا که هم سرعت سایتم بالاتر بره و هم اینکه دیگه مجبور نباشم دو تا سرور رو مدیریت کنم و آدرس های فایل هام رو عوض کنم .
در این بین هاستینگ هایی که سرور مجازی میدن رو دیدم . قیمت ها خیلی تفاوت داره . کسی مقل من که توی این کار ناوارده خیلی سریع گول میتونه بخوره و اشتباهی مهلک رو انجام بده .
دوستان در بالا سرورهای مجازی زیادی رو پیشنهاد داده بودن . اگه میشه اقتصادی ترین پلن رو برای 5 گیگ فضا و 500 گیگ پهنای باند ( یا بیشتر ) به من پیشنها بدین . بازدید روزانه رو تقریباً 10000 در نظر بگیرین
( شاید بازم پیشرفت کردیم ) و با توچه به اون cpu و ram , . . . مورد نیاز رو برام تخمین بزنین . انشالله با یکی از همین دوستان کنار اومدیم و مشتری شدیم .
شرمنده زیاد شد . خیلی از همه ممنونم .
-
-
October 10th, 2010 14:17
# ADS
-
October 10th, 2010, 16:56
خدمتتون عرض کنم همچین دردسری هم نداره(چون فقط 1 سایت میزارین روش)
ما سرور های مجازی مدیریت شده میدیم خدمتتون و چون 1 سایت روش میزارین تو مشکلات و مدیریت کمکتون میکنیم
پهنای باند نامحدود
پورت سرور 1gb/s
برای اطلاعات بیشتر میتونین با ما تماس بگیرین
-
-
October 10th, 2010, 20:27
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mamali5
خدمتتون عرض کنم همچین دردسری هم نداره(چون فقط 1 سایت میزارین روش)
ما سرور های مجازی مدیریت شده میدیم خدمتتون و چون 1 سایت روش میزارین تو مشکلات و مدیریت کمکتون میکنیم
پهنای باند نامحدود
پورت سرور 1gb/s
برای اطلاعات بیشتر میتونین با ما تماس بگیرین
عزيز جان اينجا بخش آموزشي هست !
# انجمن
# بخش آموزشی
# سرور مجازی
# سرور مجازی یا معمولی ؟
به جاي راهنمايي كردند آفر نديد ! افر مال بخش فروش هست نه اينجا !
مگه سرور مجازی دردسر داره ؟ من تاحالا با این جور هاست ها سرورکار نداشتم . برای مدیریت باید اطلاعات بخصوصی داشته باشیم؟ مگه مثل کنترل پنل های معمولی نیست ؟ من خودم نمیتونم سرورم رو مطابق میلم کانفیگ کنم ؟ خود هاستینگ این کار رو انجام نمیده . لطفاً اگه زیاد دردسر داره بگید نرم طرفش
هم دردسر هم هزينه ، منيج واقعي سرور مجازي ميتونه در كمترين حالت از ماهي 30 تا 60 هزينه داشته باشه ، منيج امنيتي هم هزينه ها بالايي داره به طوري كه به طور ساعتي حساب ميشه و بسته به طرف ممكن هست براي هر ساعت منيج 20 تومن بگيره و بيشتر
البته ايني كه ميگم يك منيج حرفه اي وواقعي هست
شما اگر نميخواي دردسر داشته باشي همون هاست اشتراكي براي دانلود از يك جاي معتبر بگير...بهر حال كيفيت و قيمت به نحوي با هم پيوند دارند...
جايي كه سرور مجازي فول منيج شده رو با رم 1 گيگ ماهي ميده 9 تومن پس فردا معلوم نيست باشه يا نه !
پس به نظر من از همون هاستينگ فعلي يك پلن بالاتر رو بگير و يا از يك شركت معتبر ديگه خرداري كن
با ماهي 30-40 تومن هم ميتوني يك سرور مجازي خوب بگيري ولي دردسرش در كل كم نيست
ضمنا سعي كن حتما هاستت رو از جايي بگيري كه استاندارد ها رو رعايت مي كنند و طرف يك ريسلر ساده نيست، يا روي يك وي پي اس معمولي شما + 10 سايت ديگه رو بالا نمياره چون قطعا هاست جوابگو نخواهد بود !
از شركت هاي معتبر مي توني بگيري و قبل خريد شرايط سايت رو باهاشون در ميون بذار
اين نكته رو هم در نظر بگير كه روي هاست اشتراكي فقط درصد مشخصي از منابع سرور رو ميتوني در اختيار داشته باشي ، حالا ممكنه روي سروري قرار بگيري كه فعلا زياد روش سايت هاست شده و براشون مهم نباشه بيشتر مصرف مي كني كه ايراد بگيرن ولي فردا روز ممكنه بهت گير بدن!
در كل بازديدت و مصرفت هر چي بالاتر بشه بايد بيشتر هزينه كني
فعلا هاست اشتراكي ممكن هست جوابگو باشه ، كمي بيشتر پيش بري هاست اشتراكي با منابع اختصاصي ، كمي جلوتر وي پي اس و بعد هم dedicated!
بنابراين يا بايد دنبال اسپانسر باشي ، يا تامين مخارج ميزباني سايت از خود سايت يا منبع ديگر.
-
-
October 16th, 2010, 23:43
-
-
October 17th, 2010, 00:29
سایت من اینه :
الکترونیک دانلود | کتاب جزوه پروژه آموزش برنامه نویسی
یکی از دوستان تصمیم گرفت سرور اختصاصی بگیره و با هم شریک شیم . گفتیم اینجوری بهتره .
قیمت ها خیلی بالا بود . تصمیم گرفتم یکم هم روی تبلیغات وقت بزارم تا حداقل بتونم یکم از پول سرور رو جور کنم بعد vps کنم .
شما خودتون نماینده vps این سایت که معرفی کردین هستین ؟ خودتون خدمات میزبانی ارائه میدین ؟ منظورم اینه که وب سایت هاستینگ دارین ؟
-
-
October 17th, 2010, 00:31
عضو انجمن
-
-
October 20th, 2010, 20:43
سلام
من هاستینگ سرا رو به شما پیشنهاد میدم
هاست با سی پنل ----> 15 گیگ فضا ---> ترافیک نامحدود ماهیانه --> برگشت پول شما تا 15 روز ====> سالیانه 60 هزار تومن
( اگر بنر سایت ما رو هم تو سایتتون بزنید 10 الی 30 هزار تومن تخفیف به شما میدهیم!!)
*** قیمت های سرور مجازی ما هم از ماهیانه 8000 تومان شروع میشود! 
هاستینگ سرا، تحولی نوین در ارائه هاست نامحدود ، سرور مجازی و...
ویرایش توسط hasan.najaf : October 20th, 2010 در ساعت 21:53
-
-
October 21st, 2010, 06:49
عضو جدید
1
تبلیغات بذار که هزینه که در میاری که هیچی در آمد هم بشه واست
2
اگر وقت و حوصلشو نداری وی پی اس نگیر وگرنه در کل آزادتر و بهتره
3
هر جا که می گیری قبلش همه نیازهاتو باهاش شرط کن