خدمتتون عرض کنم همچین دردسری هم نداره(چون فقط 1 سایت میزارین روش)
ما سرور های مجازی مدیریت شده میدیم خدمتتون و چون 1 سایت روش میزارین تو مشکلات و مدیریت کمکتون میکنیم
پهنای باند نامحدود
پورت سرور 1gb/s
برای اطلاعات بیشتر میتونین با ما تماس بگیرین
خدمتتون عرض کنم همچین دردسری هم نداره(چون فقط 1 سایت میزارین روش)
ما سرور های مجازی مدیریت شده میدیم خدمتتون و چون 1 سایت روش میزارین تو مشکلات و مدیریت کمکتون میکنیم
پهنای باند نامحدود
پورت سرور 1gb/s
برای اطلاعات بیشتر میتونین با ما تماس بگیرین
عزيز جان اينجا بخش آموزشي هست !
# انجمن
# بخش آموزشی
# سرور مجازی
# سرور مجازی یا معمولی ؟
به جاي راهنمايي كردند آفر نديد ! افر مال بخش فروش هست نه اينجا !
هم دردسر هم هزينه ، منيج واقعي سرور مجازي ميتونه در كمترين حالت از ماهي 30 تا 60 هزينه داشته باشه ، منيج امنيتي هم هزينه ها بالايي داره به طوري كه به طور ساعتي حساب ميشه و بسته به طرف ممكن هست براي هر ساعت منيج 20 تومن بگيره و بيشترمگه سرور مجازی دردسر داره ؟ من تاحالا با این جور هاست ها سرورکار نداشتم . برای مدیریت باید اطلاعات بخصوصی داشته باشیم؟ مگه مثل کنترل پنل های معمولی نیست ؟ من خودم نمیتونم سرورم رو مطابق میلم کانفیگ کنم ؟ خود هاستینگ این کار رو انجام نمیده . لطفاً اگه زیاد دردسر داره بگید نرم طرفش
البته ايني كه ميگم يك منيج حرفه اي وواقعي هست
شما اگر نميخواي دردسر داشته باشي همون هاست اشتراكي براي دانلود از يك جاي معتبر بگير...بهر حال كيفيت و قيمت به نحوي با هم پيوند دارند...
جايي كه سرور مجازي فول منيج شده رو با رم 1 گيگ ماهي ميده 9 تومن پس فردا معلوم نيست باشه يا نه !
پس به نظر من از همون هاستينگ فعلي يك پلن بالاتر رو بگير و يا از يك شركت معتبر ديگه خرداري كن
با ماهي 30-40 تومن هم ميتوني يك سرور مجازي خوب بگيري ولي دردسرش در كل كم نيست
ضمنا سعي كن حتما هاستت رو از جايي بگيري كه استاندارد ها رو رعايت مي كنند و طرف يك ريسلر ساده نيست، يا روي يك وي پي اس معمولي شما + 10 سايت ديگه رو بالا نمياره چون قطعا هاست جوابگو نخواهد بود !
از شركت هاي معتبر مي توني بگيري و قبل خريد شرايط سايت رو باهاشون در ميون بذار
اين نكته رو هم در نظر بگير كه روي هاست اشتراكي فقط درصد مشخصي از منابع سرور رو ميتوني در اختيار داشته باشي ، حالا ممكنه روي سروري قرار بگيري كه فعلا زياد روش سايت هاست شده و براشون مهم نباشه بيشتر مصرف مي كني كه ايراد بگيرن ولي فردا روز ممكنه بهت گير بدن!
در كل بازديدت و مصرفت هر چي بالاتر بشه بايد بيشتر هزينه كني
فعلا هاست اشتراكي ممكن هست جوابگو باشه ، كمي بيشتر پيش بري هاست اشتراكي با منابع اختصاصي ، كمي جلوتر وي پي اس و بعد هم dedicated!
بنابراين يا بايد دنبال اسپانسر باشي ، يا تامين مخارج ميزباني سايت از خود سايت يا منبع ديگر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)