نوشته اصلی توسط
shadow
با سلام به دوستان
بیش از 10 ساله داریم کار وب انجام میدیم و تقریبا توو تمام دیتاسنتر های معروف سرویس داشتیم
میخوام ی آفری بدید برای یک سایت که سورس یونیک داره ( یعنی هیچ cms آشنایی نیست )
سایت دیتابیس سنگینی داره ، در حال حاضر 4 گیگ که هرروز داره بیشتر میشه
حداقل رم استفاده شده در بهترین شرایط 5 گیگه ! یعنی شما هرچی بیشتر از این آفر بدید بهتره
حافظه ssd ، اصلا ساتا به کارم نمیاد ( 40 50 گیگ کفایت میکنه ) اونقدرا فضا مهم نیست ، کل سایت 5 گیگ هم نمیشه ، فعلا
پورت قوی
بک آپ روی سرور دیگه واجبه
پردازنده حتما 4 هسته به بالا باشه با فرکانس 2 به بالا
دیتا سنتر الان ایران هستیم ولی اگه بتونید سرویس اروپایی خوب با پینگ عالی بدید قابل بررسیه
مدیریت و دایرکت ادمین لازمه ( سرعت لود و کانفیگ خیلی مهمه ) صفحه اصلی سایت زیر 500 کیلوبایته ، اصلا همش کد و تکسته ، ولی چون دیتا بیس سنگینی داره کانفیگ خاص خودشو میخواد که میخوام 1 ثانیه ای لود بشه ( اینو تضمین میگیرم ) دیتا سنتر قبلی که بودم همینطور بود و واقعا 1 ثانیه ای لود میشد ، ولی جایی که الان هستم با وجود اینکه میگن کانفیگ حرفه ایه 5 ثانیه طول میکشه
سایت باید منتقل بشه ( نمیدونم چطور قراره منتقل کنید ولی ما هر وقت منتقل کردیم ی مشکلی خورده سایت ! واقعا دیگه کشش کانفیگ و گرفتن ایراد های سایت رو ندارم ، سایت باید بدون مشکل منتقل بشه ، دقیقا همینی که هست بره ی جای دیگه ، حتی اسم یوزر هم نمیخوام عوض شه که برم کانفیگ اتصال دیتابیس رو عوض کنم، سایت کرانجاب های زیادی داره ) << این مورد تاکیده ! اگه سایت به مشکل بخوره خسارت میگیرم
کسانی که آفر میدن حداقل چند سال تو این فروم شناخته شده باشن و دارای سابقه کاری قوی باشن
---------------------
آفر خوب هم بدید میتونم لینک رو به صورت فالو توو فوتر بذارم ، سایت گردش بات زیادی داره و هرروز داره رنک بهتری پیدا میکنه
اسم و آدرس سایت هم نپرسید ،اگر به توافق برسیم ذکر میشه تو پی وی، سوال دیگه ای داشتید در خدمتم
یا حق