نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 61

موضوع: درخواست سرور برای یک سایت پربازدید ( فوری )

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور برای یک سایت پربازدید ( فوری )

قبلا بعد از جمع کردن هاست دی ال مشکل مشابه شما رو داشتیم روی یکی از وبسایت ها

بهتون توصیه می کنم دنبال کسی که براتون یک سرور اختصاصی تهیه کنه و یک کانفیگ ساده روش پیاده کنه نباشید
    دنبال کسی باشید که تجربه میزبانی چنین سایت هایی رو داشته و میتونه کانفیگ مناسبی رو براتون فراهم کنه
    و البته میزبانی چنین وبسایتی با چنین آماری واقعا کم هزینه نیست دوست عزیز
    من بهتون تضمین میدم با قیمت پایین یا حتی نرمال نمی تونید سرویس خوبی تهیه کنید و باید هزینه بالایی برای میزبانی بدید
    هاست دی ال یکی از بهترین انتخاب ها بود که سرویس نمیدند ولی انتظار این رو نداشته باشید جای دیگه سرویسی با قیمت پایینتر با کیفیت برابر بتونید پیدا کنید

توصیه می کنم جزئیات مربوط به سایت خودتون رو مثل سیستمی که استفاده میشه، میزان درگیری سخت افزار و ... رو برای سرویس دهنده های با تجربه ارسال کنید تا سریعتر بتونید از یکیشون پاسخی بگیرید.

موفق باشید

2. تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,237
    تشکر تشکر شده 
    265
    تشکر شده در
    185 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست سرور برای یک سایت پربازدید ( فوری )

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    قبلا بعد از جمع کردن هاست دی ال مشکل مشابه شما رو داشتیم روی یکی از وبسایت ها

بهتون توصیه می کنم دنبال کسی که براتون یک سرور اختصاصی تهیه کنه و یک کانفیگ ساده روش پیاده کنه نباشید
    دنبال کسی باشید که تجربه میزبانی چنین سایت هایی رو داشته و میتونه کانفیگ مناسبی رو براتون فراهم کنه
    و البته میزبانی چنین وبسایتی با چنین آماری واقعا کم هزینه نیست دوست عزیز
    من بهتون تضمین میدم با قیمت پایین یا حتی نرمال نمی تونید سرویس خوبی تهیه کنید و باید هزینه بالایی برای میزبانی بدید
    هاست دی ال یکی از بهترین انتخاب ها بود که سرویس نمیدند ولی انتظار این رو نداشته باشید جای دیگه سرویسی با قیمت پایینتر با کیفیت برابر بتونید پیدا کنید

توصیه می کنم جزئیات مربوط به سایت خودتون رو مثل سیستمی که استفاده میشه، میزان درگیری سخت افزار و ... رو برای سرویس دهنده های با تجربه ارسال کنید تا سریعتر بتونید از یکیشون پاسخی بگیرید.

موفق باشید
    ضمن تشکر از شما بابت شرکت در تاپیک ...
    ببینید ، وقتی شرکت های بزرگ بازار هاستینگ سایت ما رو قبول نکردن ، من اولش جا خوردم اما خب بعدش با خودم گفتم شاید دلیل موجهی برای این کار دارن . اونا که از بهترین های ایران بودن و هستن ، خب پس چطور میتونم کیفیتی که اونا میتونن به من ارائه بدن رو از یک نفر بخوام ؟ حالا هر چقدر هم که این شخص با تجربه و با درجه مهارت بالا باشه . تازه هیچوقت هم یک شخص تنها نمیتونه 24 ساعته خدمات و پشتیبانی بده . حالا اگر گروه هاسیتنگ باشن که بحث جداست چون گروه های هاستینگ ، تقریبا مثل همون شرکت های معتبر و بزرگ هستن حالا با یه سری تفاوت و کم و زیاد ها ...

ما حاضر بودیم با هزینه تمام شده کار کنار بیایم اما هیچکدوم از شرکت هایی که بالاتر گفتم ، و همچنین شرکت هایی مثل هاست ایران ، پارس پک و شرکت های بزرگ و معتبری مثل اینا ، قبول نکردن میزبان سایت ما بشن . حالا نمیدونم چرا شاید به موضوع سایت ما بستگی داشت یا هر چیز دیگه ای . بعضی هاشون هم قبول نکردن این مورد رو به حملات DDoS که هر چند وقت یکبار روی سایت ما اتفاق میفته نسبت دادن که بازم منو متعجب کرد .
    راستش من نمیخوام سایت رو ببریم روی هاستینگ های خانگی و کوچیک ( منظور من شخص خاصی نیست ، پس کسی از همکاران و دوستان عزیز به دل نگیرن ) ، من به کیفیت واقعی نیاز دارم . سایتمون تو این اواخر بارها Down شده و اوضاع کاربرامون خوب نیست . امشب یا نهایتا فردا هم باید منتقل بشیم وگرنه سایت رسما از بین میره ...

اگر پیشنهاد خاصی دارید ، لطفا از طریق پیام شخصی اقدام کنید . بازم ممنون ...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)