اوضاع اسف بار ...
متاسفانه به دلایلی که پیش اومد ، هنوز بعد از دو روز موفق به انتقال نشدیم ...
بنابراین تا فردا صبح آفر های آخر رو هم میگیریم تا در نهایت این کار رو تمام کنیم بره . خیلی ممنون از همه عزیزانی که تو این مدت ما رو همراهی کردن ...
با تشکر ...
- - - Updated - - -
ضمن تشکر از شما بابت شرکت در تاپیک ...
ببینید این میزان فضا خیلی برای ما زیاد هست . اگر بتونید سروری با فضای هارد SSD سرعت بالا و رم باکیفیت DDR4 به ما پیشنهاد بدید خوب میشه ...
ضمنا قابل توجه عزیزانی که در قسمت پیام شخصی یا در همین تاپیک به هاست دی ال اشاره کردن ، من پیگیر شدم اما در پاسخ به درخواست سرور یا هاست پربازدید به من گفتن که فعلا تا 2 ماه آینده سرویس نمیدن در این مورد که البته مراتب متعجب شدن منو هم بر انگیخت اما در کل تقریبا میشه گفت همه شرکت های معتبر و بزرگ مثل سرور پارس ، افرانت ، نت افراز و دیگر شرکت های بزرگ بازار هاستینگ ایران ، سایت ما رو قبول نکردن که واقعا تعجب کردم . البته قصد من تخریب نیست ، فقط و فقط دارم توضیحاتم رو به دوستانی که نمیدونن میدم ، و البته به قوانین هر هاستینگی هم پایبند هستیم و با کسی هم مشکلی نداریم ...
اما در کل سایت اوضاع خوبی نداره و اگر اینطوری ادامه پیدا کنه ، سایت رو از دست میدیم و این اصلا خوب نیست . برای همین تا فردا صبح نهایتا تمامی آفر های آخر رو میگیریم از دوستان . بازم ممنون از همه عزیزانی که در تاپیک شرکت کردن ...