اوضاع اسف بار ...
متاسفانه به دلایلی که پیش اومد ، هنوز بعد از دو روز موفق به انتقال نشدیم ...
بنابراین تا فردا صبح آفر های آخر رو هم میگیریم تا در نهایت این کار رو تمام کنیم بره . خیلی ممنون از همه عزیزانی که تو این مدت ما رو همراهی کردن ...

با تشکر ...

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط javadezati نمایش پست ها
سلام

این سرور اختصاصی از هتزنر آلمان تقدیم می شود 128.000 تومان
قیمت سرور بدون مالیات 117 هزار تومان است

مشخصات سرور :

RAM 48 GIG
Intel Core i7-930
2x HDD 2,0 TB SATA Enterprise

در صورت نیاز خوشحال میشیم میزبان شما باشیم
باتشکر
www.whpersian.com
ضمن تشکر از شما بابت شرکت در تاپیک ...
ببینید این میزان فضا خیلی برای ما زیاد هست . اگر بتونید سروری با فضای هارد SSD سرعت بالا و رم باکیفیت DDR4 به ما پیشنهاد بدید خوب میشه ...

ضمنا قابل توجه عزیزانی که در قسمت پیام شخصی یا در همین تاپیک به هاست دی ال اشاره کردن ، من پیگیر شدم اما در پاسخ به درخواست سرور یا هاست پربازدید به من گفتن که فعلا تا 2 ماه آینده سرویس نمیدن در این مورد که البته مراتب متعجب شدن منو هم بر انگیخت اما در کل تقریبا میشه گفت همه شرکت های معتبر و بزرگ مثل سرور پارس ، افرانت ، نت افراز و دیگر شرکت های بزرگ بازار هاستینگ ایران ، سایت ما رو قبول نکردن که واقعا تعجب کردم . البته قصد من تخریب نیست ، فقط و فقط دارم توضیحاتم رو به دوستانی که نمیدونن میدم ، و البته به قوانین هر هاستینگی هم پایبند هستیم و با کسی هم مشکلی نداریم ...

اما در کل سایت اوضاع خوبی نداره و اگر اینطوری ادامه پیدا کنه ، سایت رو از دست میدیم و این اصلا خوب نیست . برای همین تا فردا صبح نهایتا تمامی آفر های آخر رو میگیریم از دوستان . بازم ممنون از همه عزیزانی که در تاپیک شرکت کردن ...