نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: میزبان نیک - میزبانی وب در چهار سطح - میزبانی سایت شما با 2000 تومان! - پهنای باند مصرفی نامحدود - تست قبل از پرداخت - پشتیبانی 24 ساعته - هاست سی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض پاسخ : میزبان نیک - میزبانی وب در چهار سطح - میزبانی سایت شما با 2000 تومان! - پهنای باند مصرفی نامحدود - تست قبل از پرداخت - پشتیبانی 24 ساعته - ها

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    Your email will never see the light of an inbox

این یعنی هیچگاه ایمیل های شما در اینباکس دیده نخواهد شد ! امتیاز داده شده هم -0- هستش !
    الان تمام ایمیل ها هم در یاهو و جی میل یا اوت لوک همه بر روی اینباکس ارسال میشن !
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

پیش فرض پاسخ : میزبان نیک - میزبانی وب در چهار سطح - میزبانی سایت شما با 2000 تومان! - پهنای باند مصرفی نامحدود - تست قبل از پرداخت - پشتیبانی 24 ساعته - ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ourweb نمایش پست ها
    الان تمام ایمیل ها هم در یاهو و جی میل یا اوت لوک همه بر روی اینباکس ارسال میشن !
    دوست عزیزم من به گفته شما کاری ندارم برادر ! استارتر لینکی از سایت mail-tester.com قرار دادن و شما هم با ارسال لینک از همان سایت جواب دادید ...

شما که به نتیجه ارسال شده در لینک استارتر تایپیک گیر دادید و لینک خودتون رو ارسال کردید ، این نتیجه باید بالاتر باشه درسته ؟ اما امتیازی که این سایت به شما داده 0 هستش و این یعنی هیچ ایمیلی به اینباکس نمیره ...

پ.ن : نظر شخصی بنده اینه که این سایت ها هیچکدام مورد اعتماد نیستن و نتیجه شون هم ملاک نخواهد بود .

یا حق
    ویرایش توسط farmanrava : August 30th, 2016 در ساعت 17:04
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

3. تعداد تشکر ها از farmanrava به دلیل پست مفید

عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    دوست عزیزم من به گفته شما کاری ندارم برادر ! استارتر لینکی از سایت mail-tester.com قرار دادن و شما هم با ارسال لینک از همان سایت جواب دادید ...

شما که به نتیجه ارسال شده در لینک استارتر تایپیک گیر دادید و لینک خودتون رو ارسال کردید ، این نتیجه باید بالاتر باشه درسته ؟ اما امتیازی که این سایت به شما داده 0 هستش و این یعنی هیچ ایمیلی به اینباکس نمیره ...

پ.ن : نظر شخصی بنده اینه که این سایت ها هیچکدام مورد اعتماد نیستن و نتیجه شون هم ملاک نخواهد بود .

یا حق
    در هر صورت من در خدمت هستم من واقعا قصد خرید داشتم ولی از هرکی این تست رو میگریم زیر نتیجه 8 هست ولی خدمت تان گفتم که من تست کردم روی یک سرور جدید که خودم فعال کردم و کانفیگ کردم الان همه ایمیل هام از php mail راحت به اینباکس میرن در هرصورت خوشحال شدم من از استارتر هم پوزش می طلبم .
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

5. تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)