نوشته اصلی توسط
Z.eus
جناب پورت سرور چه ارتباطی به منابع اختصاصی دارد ؟ منابع اختصاصی مثلا در رم، یعنی اگر 4096 مگابایت رم دارید، تا 6 مگابایت آخر قابل استفاده باشد. این دو مورد با هم تداخلی ندارند عزیز!
البته کیفیت سرور مجازی صرفا به اختصاصی بودن مقدار رم محدود نمیشود و عوامل دیگری نیز دخیل هستند.
سرور اصلی ما واقع در دیتاسنتر World Stream هلند یکی از با کیفیت ترین دیتاسنتر های هلند و اروپا است.
شبکه مالتی پرووایدر و پهناباند پرمیوم است.
پورت اصلی 1000 مگابیت اختصاصی است. و بدلیل بالانس شدن و توزیع سرویس ها در اکثر مواقع درصد بالایی از پورت بصورت آزاد است که قابل استفاده میباشد.
برای تست پینگ تایم میتوانید از این آیپی استفاده کنید: 93.190.136.39
بله کاملا درسته . یه اشتباه تایپی بود . منظورم این بود : " بخاطر اینکه پورتش ممکنه بخاطر مصرف سایت هایی که روی اون سرور مشترک شدن بیش از حد تسخیر بشه . خب اینطوری ما مشکل به وجود میاد برامون در طول زمان "
باز هم عذر خواهی میکنم بخاطر این اشتباه تایپی و ممنون بابت تذکر شما ...
در جریان پورت شبکه سرور های شما هم هستم ( طبق توضیحاتی که در تاپیک عرض کردید . ) . درسته کارمون فوری هست اما فعلا هنوز هم آفر میگیریم تا نهایتا فردا کار انتقال شروع بشه ...
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
novin-web
ضمن تشکر از شما بابت ارسال پیشنهاد خودتون باید بگم که این میزان از حجم اصلا به درد ما نمیخوره . یعنی نیاز نیست . چون همونطور که گفتم تمامی مطالب سایت حاوی عکس و فایل های نوشتاری TEXT هستن و محتوای مالتی مدیا در سایت وجود نداره ...