-
August 23rd, 2016, 12:31
عضو دائم
آسمان ارتباط آرکا - پرداخت ارزی با نرخ اسکناس + صدور کارت اعتباری
باسلام
مفتخر هستیم اطلاع دهیم از این پس کلیه خدمات ارزی به صورت آنلاین توسط شرکت آسمان ارتباط آرکا برای شما دوستان و همکاران گرامی ارائه خواهد شد
مهمترین ویژگی این خدمات نرخ بسیار مناسب ارز و حساب های معتبر شرکت به جهت منبع مالی می باشد
خدمات حساب پی پال:
خرید آنلاین با ارزهای دلار - یورو و پوند
شارژ حساب و انتقال وجه به حساب کاربری شما با ارزهای دلار - یورو و پوند
افتتاح حساب پی پال از کشور های فرانسه - ایتالیا - مالت - افریقای جنوبی - امارات و مالزی
خدمات کارت اعتباری:
صدور کارت اعتباری جهت تایید نهایی حساب پی پال با پنل و مجوز از یوروبانک همچنین با قابلیت دریافت کد تایید نهایی کارت برای پی پال + قابل شارژ ( مشابه تایید کارت فیزیکی)
صدور کارت اعتباری با قابلیت شارژ و دریافت ریزگردش ها به صورت هفتگی و زمان بندی شده ( با نام و بی نام)
همچنین در صورتی که بالای 100 یورو کارت خود را شارژ بفرمایید قابلیت ایجاد 4 کارت مجازی برای شما فراهم خواهد شد ( کارمزد ایجاد هر کارت 9 هزار تومان)
نرخ ها و کارمزدها:
دلار: 3,550
یورو: 4,060
پوند: 4,680
هزینه افتتاح حساب پی پال: 150 الی 220 هزار تومان
هزینه صدور کارت مجازی برای پی پال: 20 هزار تومان
هزینه صدور کارت مجازی با قابلیت ارائه تراکنش: 45 هزار تومان
نمونه کارت ها
آسیا:

اروپا:

امریکا:

نکات مهم
1. تمام پرداخت و انتقال وجه های از حساب های شرکت در اروپا و امارات انجام خواهد شد و پس از تکمیل سفارش قابل استعلام می باشد
2. پس از تکمیل سفارش تمام مستندات مورد نیاز برای شما ارسال خواهد شد ( تصویر از ایمیل تایید پی پال و فروشنده)
3. در صورت بروز مشکل با سرویس دهنده امکان ایجاد تیکت و بررسی مشکل از طرف پی پال وجود خواهد شد ( پشتیبانی از طرف شرکت)
4. نرخ ارز و خدمات به صورت روزانه ثبت خواهد شد
5. وب سایت ما دارای پشتیبانی به دو زبان فارسی و انگلیسی جهت بررسی بهتر مشکلات شما عزیزان می باشد
6. در صورت نیاز اطلاعات بیشتر به تاپیک افزوده خواهد شد
اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت سفارش
وب سایت: Viasky.net
تلگرام: irvsk@سامانه پیام کوتاه: 30007924004331
سامانه پشتیبانی هوشمند: 00306993854642
ویرایش توسط viasky : August 28th, 2016 در ساعت 03:39
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
14m6, alborzdata, behzad.ukfilm, dc.saeed, dertgtr, dr3, gharibion, hpnn.wm, iHSG, infernal1990, lordcrazy, Reza G, salar123-user8, seyyed_ahmad, sor, VipSc, xwoman2, yassale
-
August 23rd, 2016 12:31
# ADS
-
August 23rd, 2016, 16:01
عضو دائم
پاسخ : آسمان ارتباط آرکا - پرداخت ارزی با نرخ اسکناس + صدور کارت اعتباری

نوشته اصلی توسط
meysam_2012
دلار گیفت الان به چه نرخی میزنید؟
باسلام
دلار: 3,550
یورو: 4,060
پوند: 4,680
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
August 23rd, 2016, 16:19
سلام من میخوام از سایت های خارجی گیفت کارت -قالب و... بخرم همین طور وسیله مثل سایت های مانند علی اکسپرس,علی بابا و... میشه؟مشکلی نداره؟
راهنمایی کامل میکنید؟
هزینه راه اندازی چه قدر هست؟هرمیزان که بخواهیم کارت شارژ میشه؟
-
-
August 23rd, 2016, 17:48
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
AHF-victory
سلام من میخوام از سایت های خارجی گیفت کارت -قالب و... بخرم همین طور وسیله مثل سایت های مانند علی اکسپرس,علی بابا و... میشه؟مشکلی نداره؟
راهنمایی کامل میکنید؟
هزینه راه اندازی چه قدر هست؟هرمیزان که بخواهیم کارت شارژ میشه؟
باسلام
هر خریدی که داشته باشید انجام خواهد شد و نهایتا جهت اطمینان قبل از درخواست پرداخت وب سایت و محصول مورد نظر بررسی خواهد شد
در ارتباط با ارسال کالا خارج از محدوده کاری بنده می باشد و به سیاست کاری وب سایت مربوط بستگی خواهد داشت که کالا به ایران ارسال می کند یا خیر
در صورتی که برای خارج از کشور باشه مشکلی پیش نخواهد آمد
نرخ راه اندازی پی پال در پست اول موجود می باشد و پیشنهاد می شود در کنار آن یک ویزا کارت نیز تهیه بفرمایید
افزایش اعتبار و تراکنش های شما نیز به سیاست پی پال و نوع فعالیت شما بستگی خواهد شد
در صورتی که همه چیز شفاف باشد برای مثال یک وب سایت خارجی جهت فروش محصولی مجاز را دارید مشکلی نخواهید داشت
پیروز و موفق باشید
-
-
August 23rd, 2016, 18:06
سلام
اگر بخوایم از شبکه Xbox Live بازی بخریم امکانش هست؟
تا اون جایی که من می دونم برای این کار باید در حساب مایکروسافت خودمون اطلاعات کارت اعتباری رو ذخیره کنیم پس اصولاً نمیشه کسی برام خرید کنه چون اطلاعات حساسش رو باید تو حسابم ذخیره کنه تا قبل از این از Gift Card های آماده XBox Live استفاده میکردم اما می خوام بدونم روش دیگه ای هم هست؟
-
-
August 23rd, 2016, 18:45
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
اگر بخوایم از شبکه Xbox Live بازی بخریم امکانش هست؟
تا اون جایی که من می دونم برای این کار باید در حساب مایکروسافت خودمون اطلاعات کارت اعتباری رو ذخیره کنیم پس اصولاً نمیشه کسی برام خرید کنه چون اطلاعات حساسش رو باید تو حسابم ذخیره کنه تا قبل از این از Gift Card های آماده XBox Live استفاده میکردم اما می خوام بدونم روش دیگه ای هم هست؟
باسلام
قربان میتونید کارت اعتباری ویزا یا مستر تهیه بفرمایید و به حساب خودتون اضافکنید و هرمیزان کهمایل بودید کارت و شارژ کنید
همچنین میتونید برای تایید پی پال هم از اون استفاده کنید
درواقع دو کاربرد برای شما داره
پیروز باشید
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
August 23rd, 2016, 19:19

نوشته اصلی توسط
viasky
باسلام
قربان میتونید کارت اعتباری ویزا یا مستر تهیه بفرمایید و به حساب خودتون اضافکنید و هرمیزان کهمایل بودید کارت و شارژ کنید
همچنین میتونید برای تایید پی پال هم از اون استفاده کنید
درواقع دو کاربرد برای شما داره
پیروز باشید
ممنون ولی یه سوال حساب مایکروسافت موقع افزودن Payment Info آدرس دقیق پستی + کد پستی هم می خواد اینجا باید چی بزنم؟ پارسال یه حساب مایکروسافت دیگه داشتم که این دو تا رو الکی (با سایت هایی که آدرس و کد پستی جعلی تولید میکنن) زدم و حتی چند تا خرید هم داشتم اما بعدش ظاهراً مایکروسافت فهمید و حسابم رو قفل کرد که مجبور شدم حساب جدید بسازم به همین دلیل میگم با توجه به تحریم ایران و اینکه اصلاً تو لیست کشور های XBox ایران هم نیست چطور می تونم با ویزا معتبر ازش خرید کنم؟ شرمنده که وقتتون رو میگیرم خیلی وقت بود که برام سوال بود دیدم این تاپیک هست و استارترش هم شمایید گفتم کی از شما بهتر
-
-
August 23rd, 2016, 19:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iHSG
ممنون ولی یه سوال حساب مایکروسافت موقع افزودن Payment Info آدرس دقیق پستی + کد پستی هم می خواد اینجا باید چی بزنم؟ پارسال یه حساب مایکروسافت دیگه داشتم که این دو تا رو الکی (با سایت هایی که آدرس و کد پستی جعلی تولید میکنن) زدم و حتی چند تا خرید هم داشتم اما بعدش ظاهراً مایکروسافت فهمید و حسابم رو قفل کرد که مجبور شدم حساب جدید بسازم به همین دلیل میگم با توجه به تحریم ایران و اینکه اصلاً تو لیست کشور های XBox ایران هم نیست چطور می تونم با ویزا معتبر ازش خرید کنم؟ شرمنده که وقتتون رو میگیرم خیلی وقت بود که برام سوال بود دیدم این تاپیک هست و استارترش هم شمایید گفتم کی از شما بهتر

قربان برای این منظور شمامیتونیدمدارک تهیه کنید
البتهاگر نیازیبهتایید آدرس نداشته باشه و ازشما قبضنخواد
بنده میتونمیک آی دی در اختیار شماقراربدم و آسیا و هر آدرسیکه بفرمایید روی اون کارت هم صادرمیشه
آدرس و دقیق وکد پستی ومیشه فراهمکرد اگر نیازی به تایید نداشته باشه
درحالیکه پرداخت با پیپال داشته باشههممیتونید از این طریق اقدام بفرمایید
سوالی داشتید بنده درخدمتم
-
-
August 23rd, 2016, 20:28

نوشته اصلی توسط
viasky
قربان برای این منظور شمامیتونیدمدارک تهیه کنید
البتهاگر نیازیبهتایید آدرس نداشته باشه و ازشما قبضنخواد
بنده میتونمیک آی دی در اختیار شماقراربدم و آسیا و هر آدرسیکه بفرمایید روی اون کارت هم صادرمیشه
آدرس و دقیق وکد پستی ومیشه فراهمکرد اگر نیازی به تایید نداشته باشه
درحالیکه پرداخت با پیپال داشته باشههممیتونید از این طریق اقدام بفرمایید
سوالی داشتید بنده درخدمتم
خیلی ممنون فقط سر جمع هزینه اش چقدر میشه؟
شارژ اولیه باید چقدر باشه؟
هر دفعه حداقل و حداکثر چقدر میشه شارژ کرد؟
و آیا گذشته از نرخ دلار کارمزدی هم برای هر بار شارژ گرفته میشه؟ اگر بله چقدر؟
-
-
August 23rd, 2016, 20:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iHSG
خیلی ممنون فقط سر جمع هزینه اش چقدر میشه؟
شارژ اولیه باید چقدر باشه؟
هر دفعه حداقل و حداکثر چقدر میشه شارژ کرد؟
و آیا گذشته از نرخ دلار کارمزدی هم برای هر بار شارژ گرفته میشه؟ اگر بله چقدر؟
تنها راه پیگیری سفارش شما از طریق کارت اعتباریهست جناب؟
پی پال اصلاممکن نیست؟
حدودا مبلغ پرداختی و بفرمایید لطفا
برای شارژبنده ازشماکارمزد نخواهمگرفت
سپاس
-
-
August 23rd, 2016, 20:47

نوشته اصلی توسط
viasky
تنها راه پیگیری سفارش شما از طریق کارت اعتباریهست جناب؟
پی پال اصلاممکن نیست؟
حدودا مبلغ پرداختی و بفرمایید لطفا
برای شارژبنده ازشماکارمزد نخواهمگرفت
سپاس
من ترجیح میدم مثل سیم کارت گوشیم که هر وقت نیاز دارم شارژ میکنم اینم اینطوری باشه به همین دلیل برای شروع شارژ زیاد نمی خوام با حداقل ممکن می خوام.
البته خود سایت مایکروسافت در بخش Add payment info اینو نوشته: Credit and debit cards, PayPal, bank account, etc.
اینم تصاویر مراحل اضافه کردن اطلاعات پرداخت به حساب که من Paypal رو انتخاب کردم:
مرحله اول: http://pictik.ir/JLQ.png مرحله دوم که باید مشخصات بزنیم: http://pictik.ir/VG3.png فقط کشور حسابم رو United States انتخاب کردم خوبه یا باید یه حساب جدید با یه کشور دیگه بسازم؟ آخه Gift Card ها نیاز به United States داشتن برای همین اینو انتخاب کردم.
-