Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
من ترجیح میدم مثل سیم کارت گوشیم که هر وقت نیاز دارم شارژ میکنم اینم اینطوری باشه به همین دلیل برای شروع شارژ زیاد نمی خوام با حداقل ممکن می خوام.
البته خود سایت مایکروسافت در بخش Add payment info اینو نوشته: Credit and debit cards, PayPal, bank account, etc.
اینم تصاویر مراحل اضافه کردن اطلاعات پرداخت به حساب که من Paypal رو انتخاب کردم:
مرحله اول: http://pictik.ir/JLQ.png مرحله دوم که باید مشخصات بزنیم: http://pictik.ir/VG3.png فقط کشور حسابم رو United States انتخاب کردم خوبه یا باید یه حساب جدید با یه کشور دیگه بسازم؟ آخه Gift Card ها نیاز به United States داشتن برای همین اینو انتخاب کردم.
بله بررسی شد
میتونید پرداخت و با پی پال انجام بدید
یک حساب پی پال تایید شده با کارت و آی دیکارت
یک کارت اعتباری متصل به حساب قابل شارژ
افزایش موجودی پی پال و پرداخت
مرحله پرداخت اطلاعات حساب پی پال خودتون و وارد می فرمایید
مثل نام و آدرس و....
بنده در خدمتم
افزوده شد:
لطفا ایمیل خود را غیر قابل نمایش کنید ( امنیت)
حساب با ایمیل خود شما ایجاد خواهد شد جهت تایید بهتر از طرف مایکروسافت
ویرایش توسط viasky : August 23rd, 2016 در ساعت 20:55
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
طبق فرمایش شما بنده تلاش کردم توضیحات کامل و تا حد ممکن شفاف و خدمت شما به صورت خصوصی ارائه کنم
موارد بیشتر و می تونید به صورت مستقیم و یا از طریق وب سایت با بنده در تماس باشید
سپاس از این که وقت گذاشتید و سوالات خودتون و به صورت کامل مطرح فرمودید
و پوزش بخاطر تاخیر در پاسخ نهایی
پیروز باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)