مگه ما الان از فتوشاپ، آفیس یا حتی خود ویندوز استفاده میکنیم از لحاظ انسانی و قانونی مجازه؟
وقتی وجدان ما تو این موارد خاموشه و خیلی راحت استفاده میکنیم خب یه ذره سیستم خاموشی وجدان هم توسعه میدیم و تو سایر موارد هم راحت استفاده میکنیم
من اصلاً هم به این اعتقاد اشتباه که آخوند های ما برای توجیح کار د.زدی منابع کامپیوتری در ایران گفتن که د.زدی از آمریکایی ها و کلاً خارجی ها مجازه و فقط از ایرانی ها و مسلمون ها نباید د.زدی کنیم هم اعتقاد ندارم.از نظر من کار بد باید در همه شرایط بد حساب بشه یعنی چی یه گروه انسان آمریکایی بیان چند سال عمرشون رو بذارن و مثلاً فتوشاپ رو بسازن بعد ما رایگان که استفاده میکنیم که هیچ بعد بیایم خودمون هم توجیح کنیم که چی چون آمریکایی هستش برای ما حلال حلاله؟؟؟ مگه ما با سیاست مردای آمریکایی مشکل داریم با شرکت های خصوصی و سایر مردمش هم مشکل داریم؟؟ اگه اینجوره تو تاریخ ایران هم ثبت شده که بار ها پادشاه های ایرانی هم بر علیه سایر کشور ها فساد کردن پس یعنی همه ما چون تو کشوری که اون پادشاه ها زندگی میکردن زندگی میکنیم یعنی فاسدیم؟؟؟
البته من اینو نگفتم که نه شما رو توجیح کنم نه خودم رو و نه هیچ کس دیگه بلکه فقط دوست دارم این اعتقاد غلط مردم ما که فقط برای جنس و تولید ایرانی اهمیت قائلن و تولید سایر کشور ها رو مثل آشغال دم دستی می دونن از بین بره چون اگر قراره بر قوانین انسانیت باشیم نباید موقعیت جغرافیایی سایر انسان ها تو رعایت این قوانین برای ما اهمیت داشته باشه وگرنه میشه مثل قضیه نژاد پرستی اما این بار به جای نژاد موقعیت جغرافیایی می پرستیم مگه ما تو ایران به دنیا آمدیم اونی هم که تو آمریکا به دنیا آمده دست خودمون بوده که باید به خاطر موقعیت جغرافیایی سرزنش بشیم؟