نوشته اصلی توسط
navid2zp
اون متنی که بلد کردم نشون میده شما عملا هیچ اطلاعی درباره تعریف بکلینک و این که اصلا چی هست ندارید و مثل دوستان دقیقا تعریفتون مثل بازار سئوی ایران هست
اولا بنده نفگتم با بک لینک بالا اومده. گفتم تاثیر بسیاری داره بک لینک و هیچ زمانی تاثیر خودش رو طبق ادعای دوستان از دست نمیده
در مورد جمله بلد دوم هم بنده به خاطر ندارم چنین حرفی زده باشم
اگر زدم ممنون میشم برای بنده نقل و قول کنید این قسمت رو
اگر خیر خوب پس چرا حرف توی دهن بقیه میزارید که نقطه نظر خودتون رو به زور ثابت کنید ؟ :|
قرار باشه اینطور بحث کنیم خوب بنده هم میام میگم شما مگه صاحب گوگل هستید که میگید نداره؟
لطفا حداقل اصول اولیه بحث رو رعایت کنید تا بحث حداقل یکم آموزنده باشه و به جایی برسه
اگر قرار هست بحث اینطور باشه که بنده یه نکته ای رو بگم شما داستان بسازید در موردش که اصلا حق با شماست کلا و بنده چیزی نمی گم
بنده توضیحاتی که عرض کردم اول مخاطب شما نبودید و اصلا تمایلی ندارم با شما وارد بحث خاصی بشم
شما اگر ادعای استادی می کنید به بنده ارتباطی نداره
خداروشکر تجربه کافی هم داخل این زمینه بنده دارم و البته نیازی به توضیح نیست
در ارتباط با بک لینک:
طبق تغییراتی که موتورهای جستجو مثل گوگل انجام داده اند ( یک سال پیش)
بک لینک دیگه ارزش چندانی نداره و برای آنالایز مورد بررسی هم قرار نخواهد گرفت
موفق باشید
این توضیحات بنده بود - یادم نمیاد چیزی و رد کرده باشم
فقط تاکید شده که یکی از پارامترهای آخر محسوب میشه
اگر بک لینک به صورت واقعی ایجاد شده باشه یک وب سایت باید معرفی شده باشه و به گوگل ورود کرده باشه که ازش صحبت بشه و بک لینک به وجود باید
پس ثابت میکنه که اون سایت قبل از دریافت بک لینک به این زیادی خودش در اولیت و دسترس بوده
چیزی که مهمه و شما فقط دارید بک لینک و می بینید اینه که وب سایتی مثل ovh داره مرتب آپدیت میشه - همیشه در دسترس هست - ورودی بالایی داره و....
این موارد 100 برابر از اون بک لینک با ارزشتر و مهمتره
حالا اگر شما خیلی به بک لینک تاکید دارید این نظر شماست و به بنده اصلا ربطی نداره چون مخاطب من شما نبودید
موفق باشید