نظر شما بسيار بسيار محترم و قابل احترام هست قرابن ولى فقط براى خود شما ! نه براى گوگل. بك لينك در حال حاظر تاثير زيادى نداره دوست عزيز. با كمى دقت و تحقيق ، ميتونين متوجه اين موضوع بشيد كه در بازه زمانى منظم پست ميذارن. مثلا هفته اى يك پست ، ماهى يك پست ، فصلى يك پست يا .... و اين موضوع منظم بودن هست كه براى گوگل اهميت داره و صد البته محتواى اختصاصى و مفيد. موفق باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
دوست عزیز سایت که می گیم کارش فروش بلیط هست ویک مطلب هم نمی ذاره وتنها مطالب گذاشته جریمه بلیط و چنتا چیز دیگه که سر جمع 10 تا هم نمیشه سایتشم سه سال داره کار می کنه حرفه و همش روی بک لینک هست سایتش و بگم بک لینک مثل قبل نیست اما تاثیر زیادی داره چون روی کلماتی بالاست که خیلی رقیب داره و اینکه من مطمئن هستم 100% و با چنتا صحبت کردم کلا سایتش بک لینک هست
قربان شما بشم من ، مگه همه چيز به پست گذاشتن هست ؟ اگر اينطورى باشه هيچ سايت هاستينگى صفحه يك نميتونه باشه. سايتى كه شما ميفرماييد ، به خاطر موضوعش ، نياز به آپديت شدن نداره. دلايلى كه باعث اومدن به صفحه اول شده ( مهم هاش ) مربوط به قالب و سرورش هست. مثلا قالب سبكى داره كه زود لود ميشه. ورژن موبايل داره. پايدارى سرور بالايى داره و چند موضوع مهم ديگر كه متاسفانه اينجا بهشون اشاره نميكنم. اون بك لينك ها ميتونن كمك كنند ولى در حدى كه شما صفحه ١٠ باشى ، بيايى صفحه ٩ و نه بيشتر. بك لينك تاثيرش به شدت كم شده ، يك سرى مسائل جديد كه عمرا بيش از ٩٥٪ سئو كاران ايرانى هم نميدانند ، اضافه شده كه اهميت بسيار بسيار زيادى دارند ( بنده هم طبق مقالات بزرگان سئو آمريكايى و به زبان انكليسى خوندم كه ميدونم و وبسايت هاى ايرانى ١ سال ديگه به اين موضوعات خواهند رسيد ) . به عنوان مثال ، حتى گواهى اس اس ال تاثير خيلى شديدى داره بر سئو ، ولى آيا براى همه سايت ها ؟ نخير ، سايت هايى كه مشخصات ، يوزر پس يا امثالهم رو از مشترى ميگيرن ! مثلا يك سايت آموزشى ، هيچ تاثيرى نداره كه اس اس ال داشته باشه يا خير ! ( اين مثال ، براى اون موضوع پست گذاشتن بود ) . اميدوارم متوجه منظور بنده شده باشيد قربان.
ارادتمند. موفق باشيد
کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)