در مورد خط اول مقدارى بس خنديديم و مرسى از با نمكى شما دوست عزيز
البته كه شما خيلى باهوشيد ، فقط دقت ندارين كه وقتى وضعيت مملكت بد باشه ، شما و امثال شما نميتونين تغييرش بدين ! البته ميتونين يك كار كنين ، با همون قيمت حدودى قبل خريد كنين و در هر ١٠٠ گيگ ، ١٣٠ هزار تومان بيشتر هزينه كنيد ( حدودا عرض كردم ، باز نگيد كه نه فلان قدر ميشه ! چون عادت اعضا رو ميدونم)
هوش سرشار يعنى : قيمت ها رو واسه خريد بالا كم كنند ، بنده بگم كسى كه حجم بالا ميخرن نميفهمه و مملكت رو خراب ميكنه. شما همون يك گيگ يك گيگ خريدارى كن.
قيمت ها هم هيچوقت يك دفعه اى پايين نمياد ! نه تنها در ايران ، بلكه هيچ جاى دنيا. كمى روى اين موضوع تحقيق كنيد. هميشه كم كم ، كم ميكنن. در پست هاى ارسالى بنده ، يك پست هست با موضوع اينترنت حجمى حذف ميشود ( متاسفانه وقت پيدا كردنشو نداشتم - بلدم برم تو پروفايل و راحت پيدا كنم ولى وقتشو نداشتم- ) اگر كمى مطالعه كنيم ، وضعيت بهتر ميشه ! دليل گرون تر شدن سرويس ها هم به عقيده من همين موضوع هست. دارن حجم رو ارزان ميكنن و خريد اوليه را گران. كه البته احتمالا تا چند وقت ديگه ، مصوبه اى تصويب ميشه كه هزينه اوليه رو هم كاهش بدن ( دليل اين كه الان بعضى شركت ها گران كردند هم به نظر من اينه : قيمت خريد و فروش تقريبا تفاوت آن چنانى نداره و بالاخره از يك جايى بايد هزينه هاشون رو در بيارن. شما اگر بهت بگن قانون تصويب شده كه بايد هر ترابايت ترافيك اضافه رو مثلا ١٠ هزار تومان بفروشى و واسه خودت ٩٥٠٠ در بياد و يكى از منبع هاى درامد اصلى شما هم همون ترافيك فروشى باشد ، كلى هم كارمند داشته باشى ، حاظرى تغييرى در قيمت اوليه سرويس ندى و با همون قيمت قبل + سود خيلى خيلى اندك در ترافيك كارتو پيش ببرى ؟ اصلا هزينه هاى ١٠ نفر رو در ميارى ؟ حالا شركتى مثل پارس آنلاين كه ديگه جاى خود داره ). هميشه سعى كنيم دليل يك كاريو بهش فكر كنيم خيلى بهتره (به نظر من ) تا اينكه سريع نتيجه بگيريم و قضاوت كنيم (هرچند ما ايرانى ها با همين عادت بزرگ شديم ) ولى سعى كنين در مورد حرفام كمى فكر كنيد و بعد پاسخ بديد. شايد ( ١٪ ) به اين نتيجه رسيديد كه حرفام درسته. با جبهه وارد ميدان نشيد
يك مورد كه يادم رفت ، اگر قيمت هاى فروش به شدت ترافيك كاهش پيدا كنه ، ديگه هيچكس نميره ساليانه خريد كنه و اينطورى به ضرر اون شركت هست. چه بسا كسايى كه ساليانه خريد كردند هم صداشون در بياد حتى! باز طبق معمول بايد نكته اى بگم ، چون دوستان اينجا هميشه دنبال غلط املايى هستند بدون شك - در مورد ترافيك كسى نميتونه حرفى بزنه چون يا يك گيگ خريد ميكردن كه تفاوت كمه ، يا هم يهو ١٠٠ گيگ ميخريدن كه پارس آنلاين ٥٠٪ تخفيف ميزد و همون حدود ٢٠٠ تومان ميفروخت پس تفاوت فاحشى وجود نداره كه بخواد صداى مردم رو در بياره
ارادتمند. موفق باشيد