نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

موضوع: کاهش قیمت اینترنت به روش پارس آنلاین!!!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

پیش فرض پاسخ : کاهش قیمت اینترنت به روش پارس آنلاین!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
    درود. بنده خودم يك نمونه. هنوزم دفاع ميكنم. ميدونين چرا ؟ چون ساليانه خريد كردم ، پس واسم خيلى به صرفه تر هستش. ماهى هم ٣٠ گيگ ميخرم ٦٦ تومن. فك نميكنم قبلا اينقدر به صرفه بوده باشه واسم + از فروردين تا اواسط خرداد جشنواره ها شروع ميشه ، بنده هم وسط ارديبهشت تايمم تمومه و به راحتى مثل امسال با قيمت عالى خريد ميكنم ( امسال ٦٥ گيگ ، سرعت ٢ مگ ، ٧٥ تومن خريدم )
    موفق باشيد. هميشه كافيه يك نفر بدونه كه الان زمان چى هست ، هوشش رو بكار بندازه و خريد هوشمندانه بكنه يا يك كارى رو راه بندازه كه فايده داشته باشه واسش. فقط مهم زمان شناسى هست
    به شکر وجود شما و امثال شما بزرگواران، که هوش بالایی دارید، هوشتون رو به کار میندازید، وضعیت کشور این چنین هست!!!

شما چرا فرار مغزها نکردید؟!!! اینکه در کشور حاضر هستید و به هم وطنان خودتون خدمت میکنید خیلی عالیه، تبریک میگم.

با راهنمایی شما، و اینکه پیشنهاد کردید هوشم رو به کار بگیرم، احتمالا مشکل اینترنت حل شده!!!
    مرغ گرون میشه میرین جشنواره ای خرید میکنید؟ لبنیات چطور؟

این جشنواره ها رو معرفی کنید، شاید ما هم مثل شما باهوش بشیم!!!

2. تعداد تشکر ها ازiranian-portal به دلیل پست مفید

عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranian-portal نمایش پست ها
    به شکر وجود شما و امثال شما بزرگواران، که هوش بالایی دارید، هوشتون رو به کار میندازید، وضعیت کشور این چنین هست!!!

شما چرا فرار مغزها نکردید؟!!! اینکه در کشور حاضر هستید و به هم وطنان خودتون خدمت میکنید خیلی عالیه، تبریک میگم.

با راهنمایی شما، و اینکه پیشنهاد کردید هوشم رو به کار بگیرم، احتمالا مشکل اینترنت حل شده!!!

در مورد خط اول مقدارى بس خنديديم و مرسى از با نمكى شما دوست عزيز
    البته كه شما خيلى باهوشيد ، فقط دقت ندارين كه وقتى وضعيت مملكت بد باشه ، شما و امثال شما نميتونين تغييرش بدين ! البته ميتونين يك كار كنين ، با همون قيمت حدودى قبل خريد كنين و در هر ١٠٠ گيگ ، ١٣٠ هزار تومان بيشتر هزينه كنيد ( حدودا عرض كردم ، باز نگيد كه نه فلان قدر ميشه ! چون عادت اعضا رو ميدونم )
    هوش سرشار يعنى : قيمت ها رو واسه خريد بالا كم كنند ، بنده بگم كسى كه حجم بالا ميخرن نميفهمه و مملكت رو خراب ميكنه. شما همون يك گيگ يك گيگ خريدارى كن.
    قيمت ها هم هيچوقت يك دفعه اى پايين نمياد ! نه تنها در ايران ، بلكه هيچ جاى دنيا. كمى روى اين موضوع تحقيق كنيد. هميشه كم كم ، كم ميكنن. در پست هاى ارسالى بنده ، يك پست هست با موضوع اينترنت حجمى حذف ميشود ( متاسفانه وقت پيدا كردنشو نداشتم - بلدم برم تو پروفايل و راحت پيدا كنم ولى وقتشو نداشتم- ) اگر كمى مطالعه كنيم ، وضعيت بهتر ميشه ! دليل گرون تر شدن سرويس ها هم به عقيده من همين موضوع هست. دارن حجم رو ارزان ميكنن و خريد اوليه را گران. كه البته احتمالا تا چند وقت ديگه ، مصوبه اى تصويب ميشه كه هزينه اوليه رو هم كاهش بدن ( دليل اين كه الان بعضى شركت ها گران كردند هم به نظر من اينه : قيمت خريد و فروش تقريبا تفاوت آن چنانى نداره و بالاخره از يك جايى بايد هزينه هاشون رو در بيارن. شما اگر بهت بگن قانون تصويب شده كه بايد هر ترابايت ترافيك اضافه رو مثلا ١٠ هزار تومان بفروشى و واسه خودت ٩٥٠٠ در بياد و يكى از منبع هاى درامد اصلى شما هم همون ترافيك فروشى باشد ، كلى هم كارمند داشته باشى ، حاظرى تغييرى در قيمت اوليه سرويس ندى و با همون قيمت قبل + سود خيلى خيلى اندك در ترافيك كارتو پيش ببرى ؟ اصلا هزينه هاى ١٠ نفر رو در ميارى ؟ حالا شركتى مثل پارس آنلاين كه ديگه جاى خود داره ). هميشه سعى كنيم دليل يك كاريو بهش فكر كنيم خيلى بهتره (به نظر من ) تا اينكه سريع نتيجه بگيريم و قضاوت كنيم (هرچند ما ايرانى ها با همين عادت بزرگ شديم ) ولى سعى كنين در مورد حرفام كمى فكر كنيد و بعد پاسخ بديد. شايد ( ١٪‏ ) به اين نتيجه رسيديد كه حرفام درسته. با جبهه وارد ميدان نشيد
    يك مورد كه يادم رفت ، اگر قيمت هاى فروش به شدت ترافيك كاهش پيدا كنه ، ديگه هيچكس نميره ساليانه خريد كنه و اينطورى به ضرر اون شركت هست. چه بسا كسايى كه ساليانه خريد كردند هم صداشون در بياد حتى! باز طبق معمول بايد نكته اى بگم ، چون دوستان اينجا هميشه دنبال غلط املايى هستند بدون شك - در مورد ترافيك كسى نميتونه حرفى بزنه چون يا يك گيگ خريد ميكردن كه تفاوت كمه ، يا هم يهو ١٠٠ گيگ ميخريدن كه پارس آنلاين ٥٠٪‏ تخفيف ميزد و همون حدود ٢٠٠ تومان ميفروخت پس تفاوت فاحشى وجود نداره كه بخواد صداى مردم رو در بياره
    ارادتمند. موفق باشيد
    کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور

عضو انجمن Majiiid آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    221
    تشکر شده در
    155 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranian-portal نمایش پست ها

متاسفانه مشکل و معضل کشور ما فقط شده قیمت مرغ، وقتی قیمت مرغ پایین باشه میگن تورم پایینه و وقتی گرون باشه میگن تورم بالاست یه نگاهی به سایر اقلام خریدهاتون با دقت نگا کنید میفهمید که مرغ حتی از سیب زمینی هم ارزونتره، مرغ 9 ماه ارزونه 3 ماه تابستان میاد به قیمت واقعی، شما همین قیمت اینترنت رو با مرغ مقایسه کنی میبینی که مرغ رو داری به قیمت آب مصرف میکنی(ببخشید مجبورم از صنف خودمون حمایت کنم)

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط iHSG نمایش پست ها
    عزیز جان خب اگه کسایی مثل بنده هم که پر مصرف هستن پول داشتن مصرف خیلی زیادشون رو سالانه بخرن دیگه ارزون شدن هم نیاز نداشتن مثلاً الان برای 4 سال بعد هم تمدید میکردم و طی این 4 سال خیالم راحت بود که گرون شدنش رو من تاثیر نداره ولی خب وقتی بیشتر از 40 گیگ در ماه مصرف (خانوادگی 5 نفره) دارم و پول خرید سالانه هم ندارم باید چی کار کنم؟ یعنی میگید سرویس های ماهانه گرون باشه ایرادی نداره؟ حالا دلمون به یه نامحدود مخابرات با سرعت حلزون هم خوش بود که حداقل درسته باید 4 مگابایت دانلود آهنگ باید بیشتر از 8 دقیقه (اونم با idm) صبر کنم اما خب حداقلش اینه که پول کمی در قبالش میدم که اینم متاسفانه می خان جمع کنن و کم کم مشتری های نامحدود هم به محدود سو بیارن
    شما اگه میتونستین های وب بگیرن خیلی به نفعتون میشد یکی از سرویس هایی که میده 50 گیگ ماهانه با مالیات 32000 تومن میشه!
    ولی با اینکه ارزون کردن اما همش به نفع خود سرویس دهنده و به ضرر کاربر شده، سرویس ها و ترافیک رو طوری تنظیم کردن که همه مشترکین از قبل هم بیشتر پرداخت کنن من قبلا ماهانه نزدیک 20 گیگ میگرفتم حدود 23 تومن و برام کافی بود ولی الان مجبورم ماهانه 40 گیگ بگیرم نزدیک 30 تومن

تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    221
    تشکر شده در
    155 پست

خطم مسی هستش اما مرکز مخابراتی محل زندگی بنده الان خیلی وقته (از چندین ماه قبل از عید نوروز 95) تا الان برای هیچ شرکت خصوصی به جز آسیاتک پورت خالی نداره که من نامحدود مخابرات رو به آسیاتک ترجیح دادم.
    شاتل، پارس آنلاین، پیشگامان، صبانت، های وب زنگ زدم هیچ کدوم پورت خالی در منطقه زندگی بنده ندارن وایمکس مبین نت و ایرانسل هم که اصلاً در جایی که من هستم آنتن نمیدن و میگن فقط می تونیم یه سرویس که باید رو بالا پشتبمون نصب بشه براتون فعال کنیم که هزینه اولیه اش 300 هزار تومان است که حتی به اینم راضی شدم اما تا فهمیدن که خونه کلنگی یه طبقه هستش گفت نمیشه چون باید حداقل آپارتمان 3 طبقه باشه
    با این ایمیل در ارتباط باشین
    majid.tm88@yahoo.com

تشکر تشکر کرده 
    73
    تشکر تشکر شده 
    221
    تشکر شده در
    155 پست

ممنون ولی از اینترنت فعلی 512 نامحدود مخابرات که ماهی 23500 تومان به صورت دو ماهه 47 تومان روی قبض تلفن میدم راضیم
    من دلیل اینهمه پافشاری شمارو برای عدم ارتباط با خودم نمیدونم چیه!،چندبار هم اطلاع دادم بهتون ولی امتناع میکنید
    در ارتباط باشین راجع به موضوع دیگه میخوام صحبت کنیم

- - - Updated - - -

من 8 مگ دارم ولی راضی نیستم شما چطور با 512 میگذرونی!؟

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)