ببینید.بیشترین مشکل این هست که مدام باید روی سر سرور باشید.مانیتورینگ سرور خیلی اذیت میکنه.دوم اینکه تا جا بیوفتین باید هزینه ها رو از جیب بذارید.
سوم اینکه شما مثلا یه سرور اختصاصی دارین رو هارد اول 10 تا یوزر دارین.9 تا معمولین یکی پر مصرف.اون وقت هم یوزر پر مصرف ناراضی هست هم یوزر های معمولی.برای همین شما به نظر من باید به جای اینکه یک سرور قوی بگیرید.چندین سرور ضعیفتر بگیرید با هارد های بیشتر.نهایتا روی هر هارد دو یوزر رو سرویس دهی کنید.هارد 2 ترابایت یا بیشتر به کارتون نمیاد مگر اینکه کل اون هارد رو بدین به یه نفر به عنوان سیدباکس.
چهار اینکه من چون دست تنها بودم به خاطر تیکت ها داشتم دیوونه می شدم.برای همین حتما یک تیم داشته باشید.
حالا یه مورد گفتین که میخواید یه سایتی باشه که کاربران به صورت عمومی دانلود داشته باشند و همچنین از ترکر های خصوصی هم پشتیبانی بشه.باید عرض کنم که نمیتونید از همه ی ترکر ها پشتیبانی کنید ولی میتونید مثل سایت رپیدپارس از چن تا ترکر استفاده کنید.یعنی داخل پنل کاربری سایت خودتون یه قسمتی تعبیه کنید که کاربر بیاد و داخل اکانت شما از اون ترکر سرچ کنه و فایل رو دانلود کنه.شما هم با توجه به قوانین اون ترکر خودتون به اندازه ی نیاز سید بدین اون فایل رو دور از چشم کاربر.
پیشنهاد بنده این هست که سیستمی درست کنید مثل سیستم رپیدپارس.یعنی کاربر محدودیت حجمی برای دانلود داشته باشه.کلا نا محدود در همه ی زمینه ها دردسر ساز هست.تعداد تورنت های فعال هر کاربر محدود باشه به یک تورنت تا فشار نیاد به سرور.
کلا باید اون قدر هزینه ها رو کاهش بدین و کیفیت رو افزایش تا کاربر هیچ جور توجیه نداشته باشه براش که بره سرور مجازی بخره مثلا واسه 100 گیگ دانلود.
موفق باشید.