نقل قول نوشته اصلی توسط jfp نمایش پست ها
از نظر مجوز مشکلی نیست !
تنها سوال من اینه که با چه وسایلی باید این ارتباط برقرار شود با جستجو هایی که من کردم برای ارسال سیگنال از فضا به زمین نیاز به فرکانس رادیویی بیش از 20ghz است.به طور مثال از چه دستگاهی برای ارسال امواج رادیویی با فرکانس بالا مورد استفاده قرار می گیرد و من باز تاکید می کنم که این فرکانس باید از بیرون از جو زمین (فضا)به زمین ارسال بشه یعنی یک ماهوارده دیگر مورد استفاده قرار می گیرد نه از سرویس vsat . شما مبنای این فاصله را بیش از 100 کیلومتر در نظر بگیر و فکر کنید vsat می خواد سیگنال به زمین ارسال کند. تکنولوژی به کار رفته در vsat مورد بحث است.منظورم نحوه ی ارسال داده که به صورت باینری می باشد که به وسیله امواج رادیوی ارسال می شود.
دوست عزیز نوع دقیق تجهیزات پس از دریافت مجوز برقراری با شرکت مالک ماهواره ، مختصات شما ، کاربرد و هدف شما تعیین می شود . شما در این زمینه باید با شرکت مالک ماهواره تعامل داشته باشید و پس از عقد قرار داد مشاوره تجهیزات نیز ارائه می دهند . گمان می کنم از کلیت ماجرا اطلاع ندارید. برقراری این ارتباط حتی بدون در نظر گرفتن مجوزها رایگان نمی باشد ! دسترسی به همان ماهواره که پوشش در مختصات شما داشته باشد نیازمند قرار داد می باشد که همان دسترسی هم به یک شخص عادی اعطا نمی شود . این که اصرار دارید چه دستگاهی استفاده می شود. دستگاه خاصی نیست. دیش های مخصوص در ابعاد بزرگتر از چیزی که در خانه برای تصویر استفاده می فرمائید نیز ال ان بی های متفاوت برای این کار استفاده می شود .

احتمالاً مقالات موجود در نت در خصوص اینترنت آنلاین و آفلاین را مطالعه نفرموده اید؟ این مباحث با موارد vsat و .... کاملا متفاوت می باشند از نظر کاربرد و نحوه کار ! موردی که مدنظر دارید در ایران برای برقراری ارتباط اولیه بیش از 100-150 میلیون تومان هزینه دارد ! ( این رقم کاملا تقریبی و حدودی است تنها برای توجیه شما )