از نظر مجوز مشکلی نیست !
تنها سوال من اینه که با چه وسایلی باید این ارتباط برقرار شود با جستجو هایی که من کردم برای ارسال سیگنال از فضا به زمین نیاز به فرکانس رادیویی بیش از 20ghz است.به طور مثال از چه دستگاهی برای ارسال امواج رادیویی با فرکانس بالا مورد استفاده قرار می گیرد و من باز تاکید می کنم که این فرکانس باید از بیرون از جو زمین (فضا)به زمین ارسال بشه یعنی یک ماهوارده دیگر مورد استفاده قرار می گیرد نه از سرویس vsat . شما مبنای این فاصله را بیش از 100 کیلومتر در نظر بگیر و فکر کنید vsat می خواد سیگنال به زمین ارسال کند. تکنولوژی به کار رفته در vsat مورد بحث است.منظورم نحوه ی ارسال داده که به صورت باینری می باشد که به وسیله امواج رادیوی ارسال می شود.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin نمایش پست ها
جزئیات این موضوع ، بحثی پیچیده در صنعت مخابرات و الکترونیک است .شما به عنوان یک کاربر خانگی نمی توانید چنین کاری را انجام دهید حتی اگر تخصص این کار را داشته باشید . برای این موضوع در درجه اول باید پیش نیازهای علم الکترونیک ، مخابرات ، فیزیک را داشته باشید. در درجه دوم تخصص ارتباطات ماهواره ای را داشته باشید و در درجه سوم باید تجهیزات ایستگاه زمینی برای ارتباط با ایستگاه ماهواره موردنظر را داشته باشید و در درجه چهارم دسترسی به ماهواره برای برقراری لینک ( که مسلماً رایگان نمی باشد ) . حال فرض کنیدتمام موارد فوق را در اختیار داشته باشید تا بتوانید شخضا ارتباط را برقرار کنید. در کشور ایران و البته در اکثر کشور ها برقراری چنین امری نیازمند دریافت مجوزهایی از مراجع می باشد که خصوصا در کشور ما ، این امر برای یک شخص حقیقی و عادی تقریباً غیر ممکن است !

یک مثال کاملاً ساده از ارتباط ماهواره ای ، دستگاههای ATM (خودپرداز) سیار می باشندکه احتمالاً در بعضی مناطق مشاهده نموده اید( در پشت یک ماشین حمل و نقل سنگین نصب شده اند و یک دیش بزرگ در بالای آنها وجود دارد ) . در واقع ATM از طریق همان ارتباط Vsat به سیگنالهای خود را به ماهواره ارسال/دریافت می کند و در سمت دیگر ایستگاه زمینی یا همان سرور این سیگنالها را دریافت/ارسال می کند. در واقع یک لینک نقطه به نقطه امن در قواصل بسیار دور به وسیله ماهواره برقرار شده است .

همانطور که خدمت شما شرح داده شد این بحث بسیار گسترده و البته تخصصی است. بهتر است هدف و کاربرد خود را دقیقاً عنوان کنید تا راه حل و راهنمایی جزئی تری در اختیار شما قرار گیرد

از نظر مجوز مشکلی نیست !
تنها سوال من اینه که با چه وسایلی باید این ارتباط برقرار شود با جستجو هایی که من کردم برای ارسال سیگنال از فضا به زمین نیاز به فرکانس رادیویی بیش از 20ghz است.به طور مثال از چه دستگاهی برای ارسال امواج رادیویی با فرکانس بالا مورد استفاده قرار می گیرد و من باز تاکید می کنم که این فرکانس باید از بیرون از جو زمین (فضا)به زمین ارسال بشه یعنی یک ماهوارده دیگر مورد استفاده قرار می گیرد نه از سرویس vsat . شما مبنای این فاصله را بیش از 100 کیلومتر در نظر بگیر و فکر کنید vsat می خواد سیگنال به زمین ارسال کند. تکنولوژی به کار رفته در vsat مورد بحث است.منظورم نحوه ی ارسال داده که به صورت باینری می باشد که به وسیله امواج رادیوی ارسال می شود.