بهتره از سری هائی استفاده کنید که هارد ssd دارند یا بعضا یک هارد ssd کم حجم در کنار یک هارد ساتا قرار میدن روی ssd او اس رو نصب میکنند. و هارد ساتا برای ذخیره سازی هست فقط.
شما 8 گیگ رم لازم دارید (ddr3) کافیه.
سعی کنید پردازندتون زیر 9 گیگا هرتز و کش هم زیر 6 نباشه.(البته اگر میخواید تا چند سال نیاز به تعویضش نباشه)
اگر حدود قیمت هم بگید پیشنهاد بهتری میتونیم بدیم.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
تشکر از توضیحاتتون.
msi px60 8GB ram با قیمت 3/640/000 داره از ماتریس عرضه میشه. ممنون میشم اگر مورد پیشنهادی هست را عنوان کنین.(ترجیحا از لحاظ شکل و از لحاظ کیبورد برای کد نویسی خوب باشن)
- - - Updated - - -
اها . تشکر ممنون از راهنماییتون دوست عزیز![]()
پیشنهاد من ایسوس هست. چون شما برنامه نویسی منم هستم . و میدونیم سیستم 15-20 ساعت بعضا در روز روشن میمونه(من خود سری n43sl دارم{از 2011 تا الان} مدام هم روشنه حتی به مانیتور 21 هم وصلش میکنم وقتی سر کارم هستم)
پیشنهاد میکنم شما هم لپ تاپ ایسوس N551VW i7-8G-1TB-128SSD-4G بگیرید دقت کنید چیزی که میخرید کیبورد مهندسی باشه(یعنی کلید های ماشین حسابی کنار حروف هم داشته باشه. که من دقت نکردم اون موقع با اینکه مدام به کیبورد وایرلس وصله اما پیش میاد جاهائی لازم دارید . و نمیصرفه کیبورد هم در اورد.
مشخصات کلی N551VW i7-8GB-1TB-128SSD-4G پردازنده Intel Core i7-6700HQ حافظه 8 گیگابایت هارد دیسک 1 ترابایت+128SSD کارت گرافیک NVIDIA Geforce GT 960M 4GB صفحه نمایش IPS LCD,15.6 اینچ ,3840x2160 پیکسل,4K امکانات درایو نوری , کارت خوان,بلوتوث سایر مشخصات سیستم عامل DOS,باتری 6 سلولی
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)