سلام
بنده نظر خاصی در مورد این همکارمون ندارم و مطمئنن مشکل سرور ایران دست ایشون نیست
مشکل اتک های سنگینی هست که طی یک ماه گذشته روی خود زیر ساخت هست و به صورته دسته ای سرور همکاران رو مسدود می کنند
حتی حاضر به ارائه ای پی اتک دهنده و یا اطلاعات دیگری نیستند و سرور رو تا حداقل 24 ساعت ایران اکسس می کنند ( کلا قطع نمی شود )
که این مورد نیز گریبان گیر یکی از سرور های ما در همین دیتا سنتر شد.
چند جمله که چند هفته ای هست که میخواستم در یکی از همین تاپیک ها بنویسم و مربوط به فرد خاص یا سایت خاصی نمی باشد و فقط جهت اطلاع رسانی به یک سری از مشتریان می باشد :
یک سری از دوستان در همین انجمن که یکسری منابع با یه قیمت هایی ارائه می دهند که واقعا مشخص هست 100 درصد اورسل هست ( به جز یک سری که مشخص می کنند چه مقدار از منابع مصرف شود )
بنده بعد از چندین سال تجربه هاستینگ تا 1 هفته پیش اورسل واقعی رو ندیده بودم ( چون واقعا به شخصه هیچ وقت بیشتر از منابع سرور اختصاصی , سرویسی رو ارائه نداده بودم ) که با یکی از سایت همین دوستان واقعا اورسل رو به معنای واقعی مشاهده کردم تقریبا 2 برابر منابع سرور , سرویس ارائه شده بود .!
در مورد سرویس اگر سرویس خاصی مد نظر دارید می توانید با ما تماس بگیرید تا یک سرویس مناسب برای شما تهیه کنیم تا زمان رضایت واقعی از سرویس هزینه ای دریافت نمی شود
صفحه اصلی ترا سرور
مشاوره : 09199763827
موفق باشید