نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 148

موضوع: فروش سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب ovh فرانسه - رم 1 فقط 6000 به صورت دائمی - امکان نصب کلیه سیستم عامل ها و کانفیگ ها - دارای گارانتی عودت وجه

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Hostline آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    233
    تشکر شده در
    148 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب ovh فرانسه - رم 1 فقط 6000 به صورت دائمی - امکان نصب کلیه سیستم عامل ها و کانفیگ ها - دارای گارانتی عودت و

سلام دوست عزیز
    بنده تاپیک شما رو تازه خوندم چون مدتی هست که توی کار فروش عمومی و ... نیستم زیاد به این قسمت سر نمیزنم.
    در کل امیدوارم که همیشه موفق باشید تا مشتریان بیشتری رو جذب کنین
    کلا یه بازار نمیتونه با روش سنتی پیش بره و هر سال دستخوش تغییرات و ... میشه و هرکی نتونه خودش رو وفق بده مطمعنن شکست سختی میخوره.
    هدفم از پست در اینجا تایید یا عدم تایید تاپیک شما نیست، فقط خواستم صمیمانه بگم امیدوارم همیشه پابرجا باقی بمونین.
    با تشکر
    یا حق!

2. تعداد تشکر ها از Hostline به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    106
    تشکر تشکر شده 
    114
    تشکر شده در
    77 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سرور مجازی از دیتاسنتر محبوب ovh فرانسه - رم 1 فقط 6000 به صورت دائمی - امکان نصب کلیه سیستم عامل ها و کانفیگ ها - دارای گارانتی عودت و

نقل قول نوشته اصلی توسط hostline نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    بنده تاپیک شما رو تازه خوندم چون مدتی هست که توی کار فروش عمومی و ... نیستم زیاد به این قسمت سر نمیزنم.
    در کل امیدوارم که همیشه موفق باشید تا مشتریان بیشتری رو جذب کنین
    کلا یه بازار نمیتونه با روش سنتی پیش بره و هر سال دستخوش تغییرات و ... میشه و هرکی نتونه خودش رو وفق بده مطمعنن شکست سختی میخوره.
    هدفم از پست در اینجا تایید یا عدم تایید تاپیک شما نیست، فقط خواستم صمیمانه بگم امیدوارم همیشه پابرجا باقی بمونین.
    با تشکر
    با سلام و عرض ارادت خدمت شما
    دوست عزیز خدا رو شاهد میگیرم که خیلی صادقانه دارم کار میکنم
    البته به این یقین و ایمان دارم که درسته اگه کسی با صداقت تجارت و کاری داشته باشه ممکنه طول بکشه تا بگیره ولی مطمئن باید باشه که موفق میشه
    خیلی از دوستانی هستن که در این تاپیک به بنده هزاران حرف و تهمت زدن .
    بهم فحش دادن در سایت و ارسال تیکت و تلگرام
    اما من گفتم اشکال نداره نه این که غیرت نداشتم و نداشته باشم بلکه تو دنیای مجازی هرچی بخوای میتونی بنویسی. مهم اینه ادم درک داشته باشه و به هم احترام بزاره.
    یعضی از دوستان به بنده گفتن چرا این قیمت میدی
    بهم گفتم شما حتی پول ای پی هم نمیگیری بابت سرور.
    حتی من بهشون گفتم اگه میخواید میتونید با هم کار کنیم . اما اونا هزاران حرف به من میزنن و فشار روشون میاد که من دارم با این قیمت میدم.

اگه توجه کرده باشیدمن بعضی مواقع تاپیک رو با پستی آفلاین میکنم
    یعنی اینکه آپدیتی در تاپیک میزنم و میگم که سرورها تکمیل شده و منتظر سرور جدید از دیتاسنتر هستیم.
    این یعنی چی ؟
    یعنی اینکه ما روی هر سرور اختصاصی تعداد محدودی سرور مجازی بالا میاریم و همین که ظرفیت سرور تموم بشه دیگه سرور نمیفروشیم و به سود بالا فکر نمیکنیم .
    بلکه به کیفیت خدمات فکر میکنیم.

به امید خدا سرورهای جدید که به دستمون برسه هر سرور با 1 گیگ رم با هارد جامد ssd رو دوست دارم برای ماه اول بدم 7000 تومان!
    تا اگه کاربران راضی باشن برای ماه بعد تمدید کنند

موفق باشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط msl-ice نمایش پست ها
    سلام .... سرور جدید از کی اماده استفاده میشه ؟
    قیمت ها تغییر میکنه یا همون قیمت ها هست فقط حجم هارد و نوعش عوض میشه ؟
    لایسنس دایرکت ادمین روی سرور ها رو چقدر حساب میکنید؟
    سلام از ما
    سرور جدید از کی اماده استفاده میشه ؟ دیتاسنتر سرورهای که ما خرید کردیم رو در سایتش زده تا 72 ساعت تحویل میده . دیروز سفارش دادیم و ممکنه تا پس فردا برای فروش در سایت قرار بگیره
    قیمت ها تغییر میکنه یا همون قیمت ها هست فقط حجم هارد و نوعش عوض میشه ؟ ببینید دوست عزیز همانطور که میدونید سرورهای SSD کیفیت و خواندن و نوشتن فوق بالایی نسبت به سرورهای SATA دارد. و هزینه این سرورها هم برای ما بیشتر میشه و حجم هارد این سرورها هم کمتر هستن. این سرورهای که ما خرید کردیم دارای 128 گیگ رم و 2 تا هارد جامد 480 SSD هست که مطمئنا سرورهای با کیفیتی هستن. قیمت رو برای ماه اول 7000 تومان میدیم که در صورتی که راضی باشن دوستان و این یکماه تست کنن! و اگه به امید خدا موردی نباشه تمدید کنن.
    لایسنس دایرکت ادمین روی سرور ها رو چقدر حساب میکنید؟ بله لایسنس هم ارائه میشه
    لایسنس دایرکت ادمین : http://cp.mizbannic.com/cart.php?gid=6

نصب و کانفیگ اولیه دایرکت ادمین همراه با نصب و کانفیگ CSF رایگان انجام میشه
    ویرایش توسط imostafa : July 27th, 2016 در ساعت 22:39 دلیل: لایسنس دایرکت ادمین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)