پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
دقیقا
ما با مشتریان مشکل پیدا کردیم چرا که نتوانستند سرویس ها را تمدید کنند و whmcs بصورت خودکار سرویس ها را مسدود کرد
کاربران اعتراض کردند که چرا وقتی درگاهتان مشکل دارد سرویس را مسدود میکنید
ما تازه متوجه شدیم درگاه مشکل دارد و ادامه ماجرا
عرض کردم اشتباه ما اعتماد به ملت و به پرداخت بوده است
اگر قانون است چرا سایر بانک های ما قطع نیست ؟
بعد چند ماه تازه یادشون افتاده باید قطع کنند ؟
نباید اخطار بدهند ؟ حالا اخطار هیچ حداقل یک ایمیل بدهند که درگاه شما به این دلیل قطع شد تا ما سوپرایز نشیم !
شرکت ویرا پرداز رایان پویا به شماره ثبت 1719
سرور مدیریت شده مخصوص هاست و هاستینگ - هاست NVMe - هاست وردپرس - هاست سی پنل ایران
021-2630656 | www.pardazit.com
کلا به پرداخت مزخرف شده. از حق نگذریم قدیم خوب بود اما یک سالی هست واقعا افتضاح شده. الان ببینید کلی سایت واسط بدون نماد دارند ازش استفاده میکنند. ولی خبری نیست و شک ندارم ماها رو که میبند چون میخوان اون چند تا واسط رو مخفی کنند.
+ بقول شما مشکل اگر باشه شاپرک باید به همه درگاه های ما گیر بده نه فقط ملت خالی رو. کلا الان به پرداخت اصلا مناسب نیست. اکثر isp ها هم ولش کردن.
یکی دو ماه پیش که تراکنش ها رو نصفه نیمه تسویه میکرد یا بعضا چند روزی یکبار تسویه میکرد. الانم خوب این ارور + میزان تراکنش های ناموفق ملت شرکت ما به نسبت خیلی بیشتر از سامان بود. بهرحال سیستم ما رندوم درگاه رو انتخاب میکنه ولی همین ملت خیلی ها رو اونروز از شرکت ما دور کرد(ما هاستینگ نیستیم)
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)