نقل قول نوشته اصلی توسط farssub نمایش پست ها
شما یا هر کس یا هر شخص دیگه ایی که مشکلی دارید ، حتما برید از طریق شکایت مشکلتون رو پیگیری بکنید!!!
بنده در همه امور و مشکلاتی که پیش میاد با مدیریت این انجمن در میون میزارم ، بله حق به اونی میدن که مارو فش بارون کردن!!سرویس اشخاصی هم به به ناموس بنده فحش و ناسزا میدن ، در سریع ترین زمان مسددود خواهم کرد!!!
پس میتونن شکایت انجام بدن! این موارد هم به شما هیچ ارتباطی نداره که کاسه داغ تر از اش شدید ، مشکلی دارید میتونید پیگیری بکنید و از چیزی که خبر ندارید بیخود قضاوت نکنید ، خوشبختانه اعتماد کاربران به ما بیشتر شده ، و از همین تاپیک چندین سرور سفارش داده شده
روز خوش

دوست عزیز یه جوری حرف می زنید که انگار چند روز پیش شما نبودید که التماس می کردید که اون مدارکی که جمع کردی رو روی سایت نزار .
هی پشت سر هم زنگ می زدید می گفتید جواب بدید چند دقیقه به حرفم گوش بدید .
می گفتید بردن آبروی یه مسلمان (اصطلاح جالبی بود برام با اون کاری که می کنید خودتون رو مسلمون خطاب می کنید) کار پسندیده ای نیست .

دوست عزیز اگه این شما نبودید بنده از شما عذر خواهی می کنم . فکر کنم این بنده بودم که ***ی می کردم ، کم فروشی می کردم ، سرویس اورسل شده می دادم ، سرور با مشکل سخت افزاری تحویل مشتری می دادم و ... .
مزیت ***ی های قدیم این بود که از دیوار طرف میرفتن بالا ***ی می کردن الان ***ی ها هم عین تکنولوژی پیشرفت کرده .
در ضمن یکی که میاد فحاشی می کنه آدم مریضی نیس که حتما یه کاری کردی اعصابش رو داغون کردی زحمت هایی که کشیده رو به فنا دادی اون حرف ها رو شنیدی .همه مثل من آدم با حوصله ای نیستن .
بنده شما رو می شناسم اگه می بینم بهتون فحش داده مطمعنم مشکل از سمت شما بوده نمونش هم روز های آخر که دیده بودید دارم سرویسم رو انتقال می دم سرعت رو محدود کرده بودین و با 800 کیلو بایت داشتم فایل انتقال می دادم خودش هم 500 گیگ فایل داشتم بنده . به هر حال یه کاری که می کنید باید منتظر عکس العملش هم باشین .
اگه آدم با غیرتی هستی درست کار کن تا این حرف ها و فحش ها رو به جون نخری .

اینم اسکرین شات از گفت و گوی من و این مهندس ارجمند :
اگه دوس داشتی مهندس بگو اسکرین شات بیشتر بزارم .

1.jpg2.jpg

در ضمن دوست عزیز اون هزینه ی سرور هایی که از بنده گرفتی و سرویس مناسبی هم ندادی حرومت باشه اینو گفتم که یه موقع فکر نکن حلالت کردم .