-
آفر جدید - سرور مجازی آلمان و فرانسه - هارد بالا - کیفیت تضمینی
|
Intel Xeon E3 1245v2 |
Cores/Threads |
4 cores/ 8 threads |
Frequency |
3.5 GHz+ |
RAM |
32GB DDR3 |
Disks |
2x 2 TB SATA |
RAID |
Soft |
Network connection |
1 Gbps |
مشخصات اصلی سرور آلمان 3:
|
Intel core i7 6700 |
Cores/Threads |
4 cores/ 8 threads |
Frequency |
3.5 GHz+ |
RAM |
64GB DDR3 |
Disks |
2x 2 TB SATA |
RAID |
Soft |
Network connection |
1 Gbps
|
-
امروز با فروش سرور های قدرتمند از دیتا سنتر محبوب OVH و Hetzner در خدمت شما خواهیم بود
از ویژگی های سرور میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان ارائه ایپی از کل اروپا
- استفاده از هارد های پر قدرت با رید بسیار قوی
- اپتایم بسیار بالای سرور
-استفاده از مجازی ساز vmware
- ازاد بودن تورنت و.....
- امکان ارتقا سرور در هر زمان
-ارائه پنل کاملا حرفه ایی ریبوت و مدیریت سرور مجازی
فایل پیوست 30392فایل پیوست 30393

امکان نصب تمامی سیستم عامل ها به انتخاب کاربر
تحویل انی برای بعضی سیستم عامل ها
بر روی سرویس های 50 گیگ هارد رایگان به همراه 512 مگابایت رم رایگان هدیه بگیرید
تنها 1000 تومان هزینه راه اندازی اخذ خواهد شد
پلان های فرانسه
|
XEON-E31270v3 |
XEON-E31270v3 |
XEON-E31270v3 |
XEON-E31270v3 |
رم |
1 گیگ |
2 گیگ |
3 گیگ |
4 گیگ |
هارد دیسک |
50GB |
75GB |
100GB |
150GB |
تعداد هسته |
1 |
2 |
3 |
4 |
ترافیک |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
پورت ارتباطی سرور مرکزی |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
موقعیت |
فرانسه |
فرانسه |
فرانسه |
فرانسه |
قیمت / ماه اول (تومان) |
سفارش
14500 |
سفارش
17500 |
سفارش
25000 |
سفارش
35500 |
|
پلان های آلمان
|
Intel core i7 6700 |
Intel core i7 6700 |
Intel core i7 6700 |
Intel core i7 6700 |
رم |
1 گیگ |
2 گیگ |
3 گیگ |
4 گیگ |
هارد دیسک |
50GB |
75GB |
100GB |
150GB |
تعداد هسته |
1 |
2 |
3 |
4 |
ترافیک |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
نامحدود |
پورت ارتباطی سرور مرکزی |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
1 گیگابیت |
موقعیت |
آلمان |
آلمان |
آلمان |
آلمان |
قیمت / ماه اول (تومان) |
سفارش
14500 |
سفارش
17500 |
سفارش
25000 |
سفارش
35000 |
|
هر گیگ رم اضافی 10 هزار تومن
هر صد گیگ هارد ضافی 10 هزار تومن
هر هسته سی پی یو اضافی 10هزار تومن
قیمت ها ثابت بوده ولی این افر به مدت محدود میباشد
امکان ارائه و نصب , کانفیگ رایگان دایرکت ادمین میباشد بدون نیاز به هزینه اضافه
سرویس با هارد بالا قابل ارائه هست
Ram : 4 Gb
Hard : 500 Gb
Cpu : 2 Core
Port : 1G
Ip : 1
Price : 34500 Tomans
-
Hard : 800 Gb
Price : 45000 Tomans
-
Hard : 1000 Gb
Price : 55000 Tomans
جهت خرید این آفر ها تیکت ارسال کنید
ارسال تیکت
-
آفر سرور های مجازی دیتا سنتر هتزنر و او وی اچ خرید مستقیم سرور ها از خود دیتا سنتر
سرور های مجازی او وی اچ
Plan A
VPS SSD 1
OpenStack KVM
Cpu : 1 vCore
Ram : 2Gb
Hard : 10 GB SSD
Local RAID 10
هزینه سرور ماهانه 22 هزار تومان
-
Plan B
VPS SSD 2
OpenStack KVM
Ram : 4Gb
Hard : 20 GB SSD
Local RAID 10
هزینه سرور ماهانه 30 هزار تومان
-
Plan C
VPS SSD 3
OpenStack KVM
Ram : 8Gb
Hard : 40 GB SSD
Local RAID 10
هزینه سرور ماهانه 59 هزار تومان
ارسال تیکت
-
سرور های مجازی آلمان هتزنر
Plan A
Ram : 1 GB RAM
Hard : 25 GB SSD
Cpu : Vcore 1
Trafic : 2 TB
هزینه سرور ماهانه 23 هزار تومان
-
Plan A
Ram : 2 GB RAM
Hard : 50 GB SSD
Cpu : Vcore 2
هزینه سرور ماهانه 37 هزار تومان
-
Plan A
Ram : 4 GB RAM
Hard : 100 GB SSD
Cpu : Vcore 2
هزینه سرور ماهانه 65 هزار تومان
ارسال تیکت
سیستم عامل های قابل نصب :
Centos - Debian - Ubunto - Wp - Joomla
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
پشتیبانی فقط از طریق تیکت در سایت کلیه کاربرانی که مشکلی دارا هستن موظف به ارسال
تیکت و حل مشکل از طریق تیکت خواهد بود و در وب هاستینگ تالک به درخواستی رسیدگی نخواهد شد
id yahoo : info_farssub
09394475084
سوالات خود را در تاپیک مطرح کنید در خدمتیم
ویرایش توسط farssub : May 25th, 2016 در ساعت 15:13
-
تعداد تشکر ها ازfarssub به دلیل پست مفید
-
May 23rd, 2016 13:55
# ADS
-
July 23rd, 2016, 20:31
عضو انجمن
پاسخ : آفر جدید - سرور مجازی آلمان و فرانسه - هارد بالا - کیفیت تضمینی
تمام این صحبت ها دروغین هست ایشون یک نفر هستند که فقط یک سرور ساده دارند و هیچ مدیر و همکاری در کار نیست
دوم اینکه عزیز دل شما بنده رو از یاهو ایگنور کردی جواب زنگ بنده رو نمیدی تلگرام بنده رو پیام هارو سین نمیکنی سایت بنده هم که زحمت کشیده بودم تا به یک جا رسیده بود با این کارتون کلآ از گوگل الکسا و همه چی حذف شده توقع دارید پیام فدایت شوم ارسال کنم؟
واقعآ آدم نمیدونه چی بگه به همچین هاستینگ های بسیار ضعیف که فقط فکر میکنند شرکت بزرگی هستند ( همکار مدیر ... ) جمع کن آقا این مسخره بازیارو
-
تعداد تشکر ها ازN4vid12 به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2016, 02:00
عضو انجمن
ایشون کاملا تایید میشن. ما چند وقته ازشون سرور داریم سرعت بالایی داره و هیچ مشکلی هم تاحالا نداشتیم
ایشاالله که قیمت ها و کیفیت و پایداری سرور ها به همین نحو ادامه پیدا کنه
-
تعداد تشکر ها ازmahdi-relax به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2016, 02:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
ایشون کاملا تایید میشن. ما چند وقته ازشون سرور داریم سرعت بالایی داره و هیچ مشکلی هم تاحالا نداشتیم
100% هر کسی توسط دوست و آشنا تایید شدست مشکل اینجاست بنده دامنه هم دادم هنوز هم ساسپند هست از اسم دامنه هم پیداست که سایت سایت حرفه ای هست
و ایشون دقیقآ بعد از دیدن این تاپیک به بنده پیام دادن و گفتند که نبودند جالبه دقیقآ بعد از پیام بنده ایشون تشریف آوردن! و الان هم گفتند باید معذرت خواهی کنی تا فقط اطلاعات سایت رو بدیم که منتقل کنی من نمیدونم معذرت خواهی بابت ساسپند شدن سایت هست یا بلاک شدن و جواب ندادن به بنده!!
جدا از این داستان ها دوست عزیزی که تاییدیه میدی شما سایتت هنوز به روزی 10 بازدید هم نرسیده مشخص هست که سرعت بالا دارید ولی منی که سایتم به 2 هزار ای پی رسید سایت بنده به مشکل برخورد( که البته ایشون گفته بودند تا 100 انلاین همزمان ساپورت میشه که ما به 100 ورودی گوگل هم نرسیده بودیم چه برسه 100 انلاین)
ویرایش توسط N4vid12 : July 24th, 2016 در ساعت 02:17
-
تعداد تشکر ها از N4vid12 به دلیل پست مفید
-
July 24th, 2016, 10:18

نوشته اصلی توسط
mahdi-relax
شک ندارم که ایشون کارشون هم گیر بوده گفتن برو تو تاپیک تشکر کن . و این آقا مهدی هم برای اینکه مشکلات دیگه مثل ساسپندد شدن پیش نیاد اومدن اینجا تشکر کردن .
- - - Updated - - -
دوست عزیز شما می تونید از ایشون شکایت کنید و اگه یه موقع خواستین شکایت هم بکنید بفرمایید من هم اسناد و مدارکم رو بدم .
ایشون سرور هاش مشکل سخت افزاری داره و ایشون توی پیام هاییی که بین من و ایشون رد و بدل میشدش چندین بار این قضیه رو گفتن .
بنده از ایشون سرویس 4 گیگ تهیه کرده بودم ماهانه 60 هزار تومن ولی مشکل قطعی پی در پی و خاموشی رو داشتم . الان از جای دیگه سرویسی به مراتب با کانفیگ پایین تر گرفتم و از اون روز حتی یه بار هم قطعی نداشتش .
- - - Updated - - -
در ضمن ایشون با افراد مختلفی تو این تاپیک مشکل داشتن و چندین مورد هم تو همین انجمن به ثبت رسیده که متاسفانه از روی انجمن حذف شده .
می تونید نمونه از این تاپیک ها که تو گوگل ایندکس شده رو اینجا ببینید :
https://www.google.com/search?q=%DA%...ient=firefox-b
-
تعداد تشکر ها ازorbital1 به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2016, 19:50
عضو انجمن
همچنان ما منتظر پیگیری مدیریت هستیم سایت بنده هم همچنان دان شده
www.iranmovie.in
-
-
July 25th, 2016, 21:40

نوشته اصلی توسط
N4vid12
همچنان ما منتظر پیگیری مدیریت هستیم سایت بنده هم همچنان دان شده
www.iranmovie.in
دوست عزیز شما یه تاپیک جدا تو قسمت مربوطه باز کنید و بنویسید که ایشون کلاه برداری کردن اینطوری هم زودتر نتیجه می رسید هم اینکه مشکلتون حل میشه .
شکایت هم می تونید بکنید و ربطی به سایت فیلم و چیز پی ان و ... نداره و اگه حق با شما باشه حتما رسیدگی می کنن .
در ضمن کار ایشون هم الان مشکل داره و بدون مجوزهای لازم داره فعالیت می کنه و اگه چند تا گزارش به ساماندهی بشه 100% سایتشون ***** می خواد بشه .
-
-
July 25th, 2016, 21:54

نوشته اصلی توسط
orbital1
دوست عزیز شما یه تاپیک جدا تو قسمت مربوطه باز کنید و بنویسید که ایشون کلاه برداری کردن اینطوری هم زودتر نتیجه می رسید هم اینکه مشکلتون حل میشه .
شکایت هم می تونید بکنید و ربطی به سایت فیلم و چیز پی ان و ... نداره و اگه حق با شما باشه حتما رسیدگی می کنن .
در ضمن کار ایشون هم الان مشکل داره و بدون مجوزهای لازم داره فعالیت می کنه و اگه چند تا گزارش به ساماندهی بشه 100% سایتشون ***** می خواد بشه .
شما یا هر کس یا هر شخص دیگه ایی که مشکلی دارید ، حتما برید از طریق شکایت مشکلتون رو پیگیری بکنید!!!
بنده در همه امور و مشکلاتی که پیش میاد با مدیریت این انجمن در میون میزارم ، بله حق به اونی میدن که مارو فش بارون کردن!!سرویس اشخاصی هم به به ناموس بنده فحش و ناسزا میدن ، در سریع ترین زمان مسددود خواهم کرد!!!
دوستانی که نیاز به سرویس دارید جهت اطمینان اول سرویس رو تست کنید بعد خرید کنید
پس میتونن شکایت انجام بدن! این موارد هم به شما هیچ ارتباطی نداره که کاسه داغ تر از اش شدید ، مشکلی دارید میتونید پیگیری بکنید و از چیزی که خبر ندارید بیخود قضاوت نکنید ، خوشبختانه اعتماد کاربران به ما بیشتر شده ، و از همین تاپیک چندین سرور سفارش داده شده
روز خوش
ویرایش توسط farssub : July 25th, 2016 در ساعت 22:29
-
تعداد تشکر ها از farssub به دلیل پست مفید
-
July 25th, 2016, 22:29

نوشته اصلی توسط
farssub
شما یا هر کس یا هر شخص دیگه ایی که مشکلی دارید ، حتما برید از طریق شکایت مشکلتون رو پیگیری بکنید!!!
بنده در همه امور و مشکلاتی که پیش میاد با مدیریت این انجمن در میون میزارم ، بله حق به اونی میدن که مارو فش بارون کردن!!سرویس اشخاصی هم به به ناموس بنده فحش و ناسزا میدن ، در سریع ترین زمان مسددود خواهم کرد!!!
پس میتونن شکایت انجام بدن! این موارد هم به شما هیچ ارتباطی نداره که کاسه داغ تر از اش شدید ، مشکلی دارید میتونید پیگیری بکنید و از چیزی که خبر ندارید بیخود قضاوت نکنید ، خوشبختانه اعتماد کاربران به ما بیشتر شده ، و از همین تاپیک چندین سرور سفارش داده شده
روز خوش
دوست عزیز یه جوری حرف می زنید که انگار چند روز پیش شما نبودید که التماس می کردید که اون مدارکی که جمع کردی رو روی سایت نزار .
هی پشت سر هم زنگ می زدید می گفتید جواب بدید چند دقیقه به حرفم گوش بدید .
می گفتید بردن آبروی یه مسلمان (اصطلاح جالبی بود برام با اون کاری که می کنید خودتون رو مسلمون خطاب می کنید) کار پسندیده ای نیست .
دوست عزیز اگه این شما نبودید بنده از شما عذر خواهی می کنم . فکر کنم این بنده بودم که ***ی می کردم ، کم فروشی می کردم ، سرویس اورسل شده می دادم ، سرور با مشکل سخت افزاری تحویل مشتری می دادم و ... .
مزیت ***ی های قدیم این بود که از دیوار طرف میرفتن بالا ***ی می کردن الان ***ی ها هم عین تکنولوژی پیشرفت کرده .
در ضمن یکی که میاد فحاشی می کنه آدم مریضی نیس که حتما یه کاری کردی اعصابش رو داغون کردی زحمت هایی که کشیده رو به فنا دادی اون حرف ها رو شنیدی .همه مثل من آدم با حوصله ای نیستن .
بنده شما رو می شناسم اگه می بینم بهتون فحش داده مطمعنم مشکل از سمت شما بوده نمونش هم روز های آخر که دیده بودید دارم سرویسم رو انتقال می دم سرعت رو محدود کرده بودین و با 800 کیلو بایت داشتم فایل انتقال می دادم خودش هم 500 گیگ فایل داشتم بنده . به هر حال یه کاری که می کنید باید منتظر عکس العملش هم باشین .
اگه آدم با غیرتی هستی درست کار کن تا این حرف ها و فحش ها رو به جون نخری .
اینم اسکرین شات از گفت و گوی من و این مهندس ارجمند :
اگه دوس داشتی مهندس بگو اسکرین شات بیشتر بزارم .
1.jpg2.jpg
در ضمن دوست عزیز اون هزینه ی سرور هایی که از بنده گرفتی و سرویس مناسبی هم ندادی حرومت باشه اینو گفتم که یه موقع فکر نکن حلالت کردم .
-
-
July 25th, 2016, 22:35

نوشته اصلی توسط
orbital1
دوست عزیز یه جوری حرف می زنید که انگار چند روز پیش شما نبودید که التماس می کردید که اون مدارکی که جمع کردی رو روی سایت نزار .
هی پشت سر هم زنگ می زدید می گفتید جواب بدید چند دقیقه به حرفم گوش بدید .
می گفتید بردن آبروی یه مسلمان (اصطلاح جالبی بود برام با اون کاری که می کنید خودتون رو مسلمون خطاب می کنید) کار پسندیده ای نیست .
دوست عزیز اگه این شما نبودید بنده از شما عذر خواهی می کنم . فکر کنم این بنده بودم که ***ی می کردم ، کم فروشی می کردم ، سرویس اورسل شده می دادم ، سرور با مشکل سخت افزاری تحویل مشتری می دادم و ... .
مزیت ***ی های قدیم این بود که از دیوار طرف میرفتن بالا ***ی می کردن الان ***ی ها هم عین تکنولوژی پیشرفت کرده .
در ضمن یکی که میاد فحاشی می کنه آدم مریضی نیس که حتما یه کاری کردی اعصابش رو داغون کردی زحمت هایی که کشیده رو به فنا دادی اون حرف ها رو شنیدی .همه مثل من آدم با حوصله ای نیستن .
بنده شما رو می شناسم اگه می بینم بهتون فحش داده مطمعنم مشکل از سمت شما بوده نمونش هم روز های آخر که دیده بودید دارم سرویسم رو انتقال می دم سرعت رو محدود کرده بودین و با 800 کیلو بایت داشتم فایل انتقال می دادم خودش هم 500 گیگ فایل داشتم بنده . به هر حال یه کاری که می کنید باید منتظر عکس العملش هم باشین .
اگه آدم با غیرتی هستی درست کار کن تا این حرف ها و فحش ها رو به جون نخری .
اینم اسکرین شات از گفت و گوی من و این مهندس ارجمند :
اگه دوس داشتی مهندس بگو اسکرین شات بیشتر بزارم .
1.jpg2.jpg
در ضمن دوست عزیز اون هزینه ی سرور هایی که از بنده گرفتی و سرویس مناسبی هم ندادی حرومت باشه اینو گفتم که یه موقع فکر نکن حلالت کردم .
بنده از همون اول مشکلات شمارو پیگیری کردم ، هیچ کم فروشی در سرویس ها نیست ، کاربران سرویس رو تست میکنن بعد خرید میکنن ، هدف بنده برقراری تماس بود
برای حل مشکلات بود ، و هدف شما کاملا مشخص = تخریب ، به این کارتون ادامه بدید موفق هم باشید ، بنده توضیحات و مدارک برای مدیریت ارسال خواهم کرد
محدودیتی روی پورت هیچ یک از کاربران اعمال نشده ، خداروشکر به قدری سرویس دهی مناسب هست که مشتریان ما تا به حال راضی بودن
در مورد موردی که پیش اومده شما لطف کنید دخالت نفرمایید موردی هست ، متیونید پیگری بکنید ، مشکلاتی پیش میاد ، بنده هم طبق قوانین سایت عمل کردم
بنده دیگه به شما یک نفر هیچ جوابی نخواهم داد ، لطف کنید در تاپیک های ما شرکت نکنید آخرین پست بنده در این تاپیک منتظر مدیریت هستیم شب همگی خوش
ویرایش توسط farssub : July 25th, 2016 در ساعت 22:44
-
-
July 25th, 2016, 22:50
من یکبار از ایشون سرور خریدم
خدایی کیفیت و سرعت خوب بود
اونموقع من زیاد بلد نبودم و با نحوه مسخره ای که دایرکت ادمین نصب کردم گند زدم به سرور
بعد از اون تنها مشکلی که بنده از ایشون دیدام cent os رو هرچی گفتم دوباره نصب نکردن (ناگفته نماند که فکر کنم سرشون شلوغ بود) که بتونم پنل نصب کنم که دیگه بعد یکمدت هم تمدید نکردم و سرور پاک شد
در کل برای نصب ویندوز و کارایی مثل دانلود و آپلود و استفاده از سرور بعنوان هاست دانلود و آپلود خوبه و توصیه میشه
-
تعداد تشکر ها از omidg به دلیل پست مفید