رمش پایینه؟
خوب چکار کنم ایران همه چیش گرونه.کاش از کویت یا ترکیه گیرم میومد![]()
رمش پایینه؟
خوب چکار کنم ایران همه چیش گرونه.کاش از کویت یا ترکیه گیرم میومد![]()
ویرایش توسط mortal : June 27th, 2009 در ساعت 17:04
ببین اینجوری فایده نداره برات !
شما مهمتر از رم به سرعت بالا نیاز دارید !!! که توی ایران این مشکل خیلی بزرگی هست
هر isp هر 1 مگابیت رو بالای یک میلیون ماهیانه بایت بابتش پول بده ( تا جائی که من خبر دارم )
و شما برای راه اندازی سرور بازی حداقل به 1 مگابیت پهنای باند ( سرعت ) نیاز دارید .
حالا رم و سی پی یو بماند ...
اگر توی خود ایران بخواید راه بندازید تنها راهش اینه که یه isp اسپانسرتون بشه ( البته همه شرکت هم نمیتونه زیر بار بره )
همه گیم سرور هائی که توی ایران راه اندازی شدند یک شرکت ارائه خدمات اینترنتی اسپانسرشون هست .
توی ترکیه هم فکر کنم سرور گیرتون بیاد . دوستان شاید بتونند بهتون کمک کنند. ولی کویت رو تا حالا نشنیدم که دیتاسنتر داشته باشه.
والا من در چند زمینه محدود تخصص دارم مخم برای چیزای دیگه نمی کشهالبته اینی که شما گفتی کاملا درسته با اون چیزی که من دیدم چیز داره(تطابق)(هر سروری اسپانسر داره)
راستی اگه بخوام از یک شرکت اینترنت اسپانسری بگیرم دیگه چرا روی وی پی اس سرور بسازم (روی کامپیوتر خودم سرور میسازم)
البته به صبانت گفتم ولی مثل اینکه قصد چنین کاری ندارن (براشون سود نداره)البته واسه منم سودی نداره فقط واسه خدمت به دیگران این کار رو انجام میدم
حقیقتش اینه که میخوام اون نسخه ای از کانتر رو که تغییرات روش انجام دادم رو بذارم(بی هدف دنبال این کار نیستم)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)