نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 52

موضوع: کدام سیستم مدیریت محتوا برای انجمن رو پیشنهاد میکنید ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

پیش فرض پاسخ : کدام سیستم مدیریت محتوا برای انجمن رو پیشنهاد میکنید ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط CaeZer نمایش پست ها
    سلام خدمت شما

بنده حدود 6 الی 8 ماه که دارم با زنفورو کار میکنم باید بگم که این سیستم اصلا به پشتیبانی فعال نداره اصلا تمام اتومات هست تقریبان فقط روز اول باید تنظیماتش رو انجام بدید و برای کار آماده هست. قالب فارسی و انگلیسی نمیشناسه بلکه فایل ترحمه رو میشناسه و از نظر امنیت نیز نمیشه با ویبلوتین مقایسش کرد چون ویبولتین در بحث امنیت همیشه کم میاره.

امیدوارم جهت تست چند روزه از زنفورو استفاده کنید نظرتون کاملا عوض خواهد شد
    بهرحال ناگفته نمونه سایتی مثل پرشین تولز که از سال 2001 تا 2014 روی وی بی بود و تیم برنامه نویسی خوبی هم داره تصمیم گرفت بره زنفورو بهرحال حتما چیزی هست که اینا رو ترغیب کرده انجمنی با این محتوا و سنگینی رو چند روز تعطیل کنند. بعضی مواقع بعضی ها نمیان یا وقتشو ندارن تجربشون رو به دیگران منتقل کنند. اما عملکردشون نشونه تجربشونه.
    در مورد استارتر اگر برای تنوع میخواهید کار کنید و دوست دارید فقط جهت آشنائی باشه همون mybb بهتره بهرحال اپن سورس هست و تعداد کسانیکه از اون استفاده میکنند بیشترند(شاید از نظر ترافیک کمتر باشند اما از نظر تعدد بیشترند) و چون کار هاستینگ هم انجام میدین برای اینکه بعدا بتونید خدمات بهتری به مشتریان بدید برید سمت اسکریپتهائی که وبمسترهای بیشتری نصبش کردن.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط taksis نمایش پست ها
    نه!
    منظورم از سروسنگین بودن،اون محیط و ظاهر و امکاناتشه.
    ولی خب خوره ی انجمن های حجیم هم هست چون قابلیت برون سپاری فایلهای تک تک قسمت هارو داره.
    میتونید تعیین کنید آواتار ها تو amazon s3 بارگذاری شه.
    کاور پروفایل ها تو host download1
    پیوست های تاپیک ها تو host download 2
    پیوست وبلاگ ها تو دراپ باکس
    و بی نهایت هاست دانلود متصل کنید بهش.
    یا اگر ایمیل های زیادی ارسال میشه میتونید انجمن رو به sparkpost متصل کنید ماهیانه 100000 ایمیل رو پلن رایگانش به شما میده.اسپم هم نمیشن
    یا مثلا میتونید تو تنظیمات،یک دیتابیس دیگه به سایت متصل کنید،طبق شروطی که خودتون تعیین میکنید،تاپیک هارو اتوماتیک قفل و به دیتابیس دوم منتقل میکنه.
    مثلا بگید تاپیکی که 90 روز از آخرین پستش گذشته و تو 30 روز گذشته بازدیدی نداشته بسته شه و منتقل شه به اون یکی دیتابیس.از بالا اومدن تاپیک های قدیمی جلو گیری میشه و بدرد سایتهای بزرگ میخوره.
    و خیلی امکانات جالب و بدرد بخوره دیگه که سایر سیستم ها ندارن یا باید با افزونه بهشون اضافه بشه.
    درود بر شما
    اتفاقا منم خودم تجربه ای در مدیریت انجمن ندارم حتی چند روز پیش تاپیکی در این زمینه زدم. حتی سایتهای زیادی رو بررسی کردم اتفاقا شما رو ipb فارسی دیدم البته آوتارتون همین بود
    کلا چند فروم بزرگ که از ipb استفاده میکنند نام میبرید؟
    البته جهت بررسی خودمه بهرحال میدون تو زمینه این انجمن واردید با توجه به سابقه فعالیتتون در اون انجمن
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

2. تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)