نوشته اصلی توسط hegza خوب ایتدا کد زیرا تست کنید کد: iptables -I INPUT -p tcp –dport 2222 -j ACCEPT اگر مشکلتون حل نشد خوب از روش زیر بازش کنید. و دستی پورتها رو وارد کنید و لازم بذکر است حتما بعدش ری استارتش کنید. کد PHP: nano /etc/sysconfig/iptablesORvi /etc/sysconfig/iptables پ.ن:شاید پورت دایرکت ادمین شما اصلا این نباشه به آدرس زیر برید و ببینید پورت همینه کد PHP: nano /usr/local/directadmin/conf/directadmin.conf کد مشکل داشت: Bad argument `–dport' دستی هم وارد کردم جواب نداد، شما دقیقا چه دستوری رو بصورت دستی وارد میکنید ؟ - - - Updated - - - چرا پورت همینه دارم با همین وارد میشم، اما iptables رو استاپ کردم !
iptables -I INPUT -p tcp –dport 2222 -j ACCEPT
nano /etc/sysconfig/iptablesORvi /etc/sysconfig/iptables
nano /usr/local/directadmin/conf/directadmin.conf
نوشته اصلی توسط Ricardo کد مشکل داشت: Bad argument `–dport' دستی هم وارد کردم جواب نداد، شما دقیقا چه دستوری رو بصورت دستی وارد میکنید ؟ - - - Updated - - - چرا پورت همینه دارم با همین وارد میشم، اما iptables رو استاپ کردم ! چی بگم ولا اگر تمایل داشتید دسترسی بدین اوکی کنم. یا حداقل محتویات TCP_OUT and in رو قرار بدین + بررسی کنید شاید برای آی پی شما اون پورتها محدود شده.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
DEFALT
نه متاسفانه جواب نمیده !!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن