پاسخ : اخطار حقوقی PayPal برای دامین ثبت شده من!!!!
نوشته اصلی توسط mehdisoheili
سلام
ممنونم از دوستان که جواب دادن
من یه یک هفته ای نبودم امروز اومدم چک کردم ایمیلم رو دوباره دیدم ایمیل زدم.
ایمیل بعید میدونم فیک باشه.به ساپورت پیپال ایمیل دادم،منتظر جواب هستم،ولی تو گوگل چند تا لینک دیدم که میگفتم مربوط به Paypal Inc. است.
بعد حدود 7 روز مجدد به من ایمیل زدن:
Your Unauthorized and Infringing Domain Name Registration - paypalpay.xyz [Case #440573]
نمیدونم جواب بشون چی بدم با توجه به گفته دوستان
بحث پولیش که فکر نمیکنم بخوان بخرن،
فقط یه چیز که برام جالبه اصرارشون روی عدم فعالیت تحت هر عنوانی هست و اینکه بگذارم دومین اکسپایر بشه!!! یعنی وقتی اکسپایر شد قراره دیگه ثبت نشه!!!؟؟؟!!!! خوب یکم بوداریش از همیجاست!!! یعنی اینا تا الان من اولین نفرری بودم که ثبت کردم این دامین رو!؟!!؟ یا به افراد قبلی هم هی اخطار دادن اونا هم مثل بچه آدم گوش کردن!!؟؟!! بعد واقعا خرید یه دامین مثل این برای جلوگیری از سو فعالیت مهمه واسشون واسه یه غولی مثل پی پال کاری داشت؟؟!!؟؟
کلا اینگار اصرار داره یه چیزی مکتوب از من بگیره!!!
چیکارش کنم؟
میگه یه چیزی مکتوب به ما بده تا ببینیم چیکارت میتونیم کنیم :دی آخرش هم که میگه جواب دادی دادی ندادی دیگه ما خودمون میدونیم:دی
ممنونم از همه دوستان
بگو از ایمیل رسمی پی پال درخواست رو ارسال کنید. و در غیره اینصورت پاسخگو نخواهم بود. + بگید من فقط حضوری تعهد میدم تهش دامنه رو برمیدارند ولی بزار دلت خنک شه که اونا نمیتونن بیان ایران.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.