-
July 18th, 2016, 17:27
عضو انجمن
پاسخ : یوگیگ

نوشته اصلی توسط
viasky
دوستان اگر اجازه بفرمایید بنده توضیحاتی و عرض کنم و از هر دو جهت به موضوع اشاره کنم
شاید با یک تحلیل ساده بتونیم به این نتیجه برسیم که واقعا مقصر کیست و چرا این چنین موارد گاها رخ می دهد
البته در صورتی که شرایط تاپیک نامنظم باشه متاسفانه اشاره به این موارد بی اثر خواهد بود
مگه مهمه؟ دیتا پریده الان. الان هم مشتری هم شرکت هاستینگ هم ناظرین تاپیک اون نکات کلیدی که لازم بود درک کنند رو کردن.
و بر اساس موارد فوق خودشون میتونن تصمیم بگیرند. در آینده چه بکنند؟با کی کار بکنند؟ امنیت رو چطور حفظ بکنند و...
- - - Updated - - -
مثال ساده ای بزنیم.
پولی که تو بانکه اگه یکدفعه ارزش واقعیش از بین بره(سال 1391) مقصر بانک نیست . اما اگر *** زد به بانک و پول ها رو برد بانک باید پاسخگو باشه.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016 17:27
# ADS
-
July 18th, 2016, 17:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hegza
مگه مهمه؟ دیتا پریده الان. الان هم مشتری هم شرکت هاستینگ هم ناظرین تاپیک اون نکات کلیدی که لازم بود درک کنند رو کردن.
و بر اساس موارد فوق خودشون میتونن تصمیم بگیرند. در آینده چه بکنند؟با کی کار بکنند؟ امنیت رو چطور حفظ بکنند و...
- - - Updated - - -
مثال ساده ای بزنیم.
پولی که تو بانکه اگه یکدفعه ارزش واقعیش از بین بره(سال 1391) مقصر بانک نیست . اما اگر *** زد به بانک و پول ها رو برد بانک باید پاسخگو باشه.
شما تصور می کنید یوگیگ بیشتر ضرر کرده یا فردی که سایت داشته ( دانلود موزیک - فیلم یا...هرچی)
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
July 18th, 2016, 17:33
-
-
July 18th, 2016, 17:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
شما تصور می کنید یوگیگ بیشتر ضرر کرده یا فردی که سایت داشته ( دانلود موزیک - فیلم یا...هرچی)
همه ضرر کردن. طبیعتا یوگیگ از نظرم در دراز مدت ضررش بیشتره و از قدیم میگن خود کرده را تدبیر نیست. باید تفاوتی بین شرکتی که چندین میلیون خرج دفتر دستکش میکنه و نیرو استخدام میکنه و همه جوانب رو در نظر بگیره با شرکتی که کم کاری میکنه باشه.
بهرحال هرکی ضرر کرده تهش رو بگیری میبینی خودش هم تقریبا تا 60% مقصر بوده حالا چه مشتری/چه هاستینگ
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 17:41

نوشته اصلی توسط
emperor3508
آقا من بی درک من بی شعور من نفهم شما که می فهمی چرا این حرف رو میزنی؟
من میگم دوستم خودش روی همون سرور سایت داشته و سایتش بدون هیچ مشکلی ریستور شده بعد شما نتایج گوگل رو برای من میاری؟؟؟
واقعا نمی دونم تا کی باید وقتی هنوز چیزی رو امتحان هم نکردیم سرکوبش کنیم؟ شما تا حالا پشتیبانی نت افراز رو با همه هاستینگ های این انجمن مقایسه کردی؟
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
July 18th, 2016, 17:44

نوشته اصلی توسط
emperor3508
ممکنه برای هر شرکتی مشکل پیش بیاد
ولی بیایم از نت افراز خوب بگیم یکی بیاد پستمونو پاک کنه
واقعا ظلمه از قوانینم حرف میزنه تازه!!!
در ضمن تمام مشکلات نت افراز بعد از چند روز رفع گردید.. و همه سایت ها بالا اومدند این مشکلم برای 2 سال پیش بوده
شاید الان بک آپ هارا در سرورهای جدا میریزن..
-
-
July 18th, 2016, 17:44
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iHSG
شما تا حالا پشتیبانی نت افراز رو با همه هاستینگ های این انجمن مقایسه کردی؟
شما تمام هاستینگ های ایران انجمن و بررسی و مقایسه فرمودید؟ ( این پست بزودی پاک خواهد شد)
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
July 18th, 2016, 17:49

نوشته اصلی توسط
viasky
شما تمام هاستینگ های ایران انجمن و بررسی و مقایسه فرمودید؟ ( این پست بزودی پاک خواهد شد)
هرچی باشه نت افراز شعار میده پاش وامیسه نه 100تا هاستینگ این انجمن که روزی 10 تاش داون میشه
-
تعداد تشکر ها ازmohsen1771 به دلیل پست مفید