نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: مشکلات و خطرات سایت فیلم | ارزش داره یا نه؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    245
    تشکر تشکر شده 
    220
    تشکر شده در
    152 پست

پیش فرض پاسخ : مشکلات و خطرات سایت فیلم | ارزش داره یا نه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
    شما داری حرف منو به چالش می کشید :| همین طور گفتم ایجاد سایت فیلم دردسر زیاد داره اگه به جای تو بودم هرگز این کار رو انجام نمی دادم...سایت های زیاد با آرشیو چند ترابایتی وجود داشته از میان رفتند به خاطر صرف بالا هزینه بالا و از ترس از *****ینگ هستش...
    فکر نکن با زدن سایت فیلم پولی به جیب بزنی بلکه خرج نگهداری سایت بالاتر هستش...همین ایران فیلم به هر بدبختی که هست سایت هر هفته ***** میشه دامنه عوض می کنه کلی دامنه برات خریده و هیچ خرج آن بالا میره...
    همه دوستان ایجاد سایت فیلم توصیه نمی کنن..منم یک سال پیش سایت فیلم زدم به غلط کردن افتادم آنقدر هزینه سایت بالا بود تعطیل کردم و کلی ضرر واسم گذاشت...
    ما داریم اینجا با هم صحبت می کنیم قصد ندارم صحبت کسی که وقت می زاره جواب می ده رو بی ارزش کنم دوست عزیز
    یوقت سو تفاهم نشه
    ایران فیلم و تاینی هر کدومشون زیر ماهی 600 میلیون تومن اگر درامد داشته باشن خدا شاهده حاضرم قسم بخورم که تعطیل می کنن ، درامد این ها بسیار بالاست عوض کردن دامین هفته ای یک بار رو که خیلی از سایت ها دارن درسته من می گم قبول دارم هزینه ها بالاست اما برای ی سایتی مثل ایران فیلم و تاینی این چیزا ملاک نیست چون درامدشون هزار برابر هستش
    خودم هم نظر شخصی ایم این هست که کار پر ریسکی هست و ارزش نداره ، هدف از این تاپیک دونستن نظر دوستان دیگه هستش

2. تعداد تشکر ها از اشکان به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)