نقل قول نوشته اصلی توسط aliasbahi نمایش پست ها
با این حال ایران فیلم هنوز کار میکنه و بخاطر قدیمی بودن و معروف بودنش هیچوقت کاربراش بیخیالش که نمیشن هیچ تازه باز کاربر جدید بهش اضافه میشه
من هم سوالم همینه
وقتی جرم محرض هست چرا حداقل حسابشون مسدود نمیشه؟( بر فرض اینکه اصلا تو ایران نباشن )
من خودم با مدیر ایران فیلم صحبت می کردم می گفت ما می خواستیم برای دوبله ی فیلم های صدا و سیما کار کنیم ولی موسسه های دیگه زودتر اقدام کردن اونا کار رو برداشتن ( یعنی تا این حد بزرگ هستن !!!! )

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi-relax نمایش پست ها
بنده خودم یک سال پیش یک سایت فیلم زیر 600 ابران داشتم و خیلی معروف بود متاسفانه بعد از یک سال فعالیت هم حکم بازداشت منو از تهران زدن و هم سایتم رو ***** کردن با اینکه من اکثر فیلم هایی که قرار میدادم سعی میکردم مجاز باشه
پر دردسر ترین موضوع برای ایجاد سایت، سایت فیلم و سریال هست من به همه توصیه میکنم اصلا تو فکرش نرید
عزیز من نمی دونم ادرس سایت شما چی بوده ولی اینو می دونم این همه سایت فیلم هست نمی دونم چرا فقط ی عده خاص دستگیر می شن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Raymvnd نمایش پست ها
درود...توصیه نمیشه...
سایت فیلم تکراری شده و ارزشی نداره روش سرمایه گذاری کنی...
همه برای دانلود فیلم به سمت تورنت رفتند....
کسی نمیاد اکانت سایت فیلم بخره و دانلود کنه...
نگهداری سایت نیازمند سرمایه بالا و تبلیغات هست و مسئولیت بالاست...
دوست عزیز ، پر شدن ربطی به بی ارزش شدن نداره ، شما ی چند موضوع که پر شده به ما معرفی کن
سایت فیلم هم روز به روز داره پیشرفت می کنن ، والا من یکی تا حالا کسی و ندیدم قشنگ بدونه تورنت چیه ، استفاده کردنش به کنار
ملت هنوز نمی تونن تو صفحه لینک دانلود رو پیدا کنن !!!
خرید اکانت هم وجود داره اما سایت باید ارشیو قوی داشته باشه یعنی چیزی فرا تر از این سایت ها رایگان
بله نگهداری سایت نیاز به هزنیه بسیار بالای سرور و تبلیغات زیاد هست + 24 ساعت وقت ازاد برای بروز کردن سایت