-
July 17th, 2016, 03:12
پاسخ : کسی میتونه در مورد خرید لپ تاب راهنماییم کنه؟

نوشته اصلی توسط
emperatoor73
خیلی ممنون
توضیحات کاملی بود
شما خودتون چه مدلی را پیشنهاد میکنید؟
من چند روزه در دیجی کالا جستجو میکنم
تو این انجمن هم دوستان لطف کردن راهنمایی کردن ولی هنوز یه مدل خوب پیدا نکردم
فرستاده شده از chm-u01ِ من با tapatalk
والا یک مدل خاص رو مد نمیتونم پیشنهاد بدم به شما ...
شما خودت باید انتخاب نهایی رو با توجه به توضیحات و نیاز خودت بگیری . این مورد هم خودش جای بحث زیادی داره . چون علاقه شخصی هم مطرح هست . به طور مثال یه نفر خوره تکنولوژی هست . خب یه همچین فردی در حال حاضر اصلا نمیتونه لپ تاپ هایی رو که فاقد usb 3.1 از نوع c هستن رو قبول کنه . نمونش هم خود من . شخصا چند وقت دیگه میخوام لپ تاپ خودم رو بفروشم چون خیلی از ویژگی های جدید رو نداره . یا اینکه من سر و کارم با اینترنت اشیاء هست و نیاز به لپ تاپی دارم که فناوری بلوتوثش در آخرین ورژن ممکن یعنی ورژن 5 باشه . از نظر شخص بنده usb2 و حتی usb3 دیگه منسوخ شده هستن . همین الان پورت های تاندربولت اینتل با فناوری سر سام آور خودشون در انتقال اطلاعات در محصولات لوکس خودنمایی میکنن . اگر شما هم عین من هستی پس باید حداقل چیز یعنی usb 3.1 نوع c رو در لپ تاپت داشته باشی که در آینده به مشکل بر نخوری ...
یه عده هم زیاد به این موارد توجه نمیکنن و کاربری معمولی در طول سالهای مختلف براشون مشکل خاصی رو ایجاد نمیکنه . مورد بعد هم سلیقه هست . اینکه شما از چه سایز صفحه نمایشی خوشت میاد یا اینکه لپ تاپت رو در طول روز مجبور هستی حمل کنی یا خیر . یا میزان مسافرت و جا به جایی در طول هفته و روز های هفته ، همه و همه از ویژگی های ریز و درشتی هستن که شما باید حداقل برای خودت شفاف سازی بکنی تا در نهایت بتونی بهترین مدل رو انتخاب بکنی ...
ویرایش توسط ldda company : July 17th, 2016 در ساعت 03:13
-
تعداد تشکر ها از ldda company به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016 03:12
# ADS
-
July 17th, 2016, 03:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ldda company
والا یک مدل خاص رو مد نمیتونم پیشنهاد بدم به شما ...
شما خودت باید انتخاب نهایی رو با توجه به توضیحات و نیاز خودت بگیری . این مورد هم خودش جای بحث زیادی داره . چون علاقه شخصی هم مطرح هست . به طور مثال یه نفر خوره تکنولوژی هست . خب یه همچین فردی در حال حاضر اصلا نمیتونه لپ تاپ هایی رو که فاقد usb 3.1 از نوع c هستن رو قبول کنه . نمونش هم خود من . شخصا چند وقت دیگه میخوام لپ تاپ خودم رو بفروشم چون خیلی از ویژگی های جدید رو نداره . یا اینکه من سر و کارم با اینترنت اشیاء هست و نیاز به لپ تاپی دارم که فناوری بلوتوثش در آخرین ورژن ممکن یعنی ورژن 5 باشه . از نظر شخص بنده usb2 و حتی usb3 دیگه منسوخ شده هستن . همین الان پورت های تاندربولت اینتل با فناوری سر سام آور خودشون در انتقال اطلاعات در محصولات لوکس خودنمایی میکنن . اگر شما هم عین من هستی پس باید حداقل چیز یعنی usb 3.1 نوع c رو در لپ تاپت داشته باشی که در آینده به مشکل بر نخوری ...
یه عده هم زیاد به این موارد توجه نمیکنن و کاربری معمولی در طول سالهای مختلف براشون مشکل خاصی رو ایجاد نمیکنه . مورد بعد هم سلیقه هست . اینکه شما از چه سایز صفحه نمایشی خوشت میاد یا اینکه لپ تاپت رو در طول روز مجبور هستی حمل کنی یا خیر . یا میزان مسافرت و جا به جایی در طول هفته و روز های هفته ، همه و همه از ویژگی های ریز و درشتی هستن که شما باید حداقل برای خودت شفاف سازی بکنی تا در نهایت بتونی بهترین مدل رو انتخاب بکنی ...
خیلی ممنونم
واقعا راهنمایی مناسبی بود
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
-
تعداد تشکر ها از emperatoor73 به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 03:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
emperatoor73
خیلی ممنونم
واقعا راهنمایی مناسبی بود
سلام
چنتا توصیه : از مدلای اخر vaio ب هیچ وجه خرید نکنین حتی اگه مفتم بدن نخرین ! کلا مشکل دارن ! همین مشکلا باعث شد تعطیل بشه
HP زیاد دیدم استفاده کردن اما اکثرا ندیدم کسی راضی باشه
ASUS لپتاپ های بالای 2.5 اش خوبن..
LENOVO سینک پد یه سری صنعتی هست اگه به ظاهر اهمیت نمیدین لپتاپ های خوبین... اگه به ظاهر اهمیت میدین سری Z خوبه مشکلات باتریش از Z5170 حل شده
من خودم Z4170استفاده میکنم تنها فرقش با Z5170اینه که این 14 اینچی هست و برای حمل مناسب تره
DELL هم شنیدم تو سری های جدیدش خراب کرده
چنتا هم توصیه ریز اما بدردبخور:
تجربه ای که با سی پی یو AMD داشتم : هم تو کامپیوتر استفاده کردمش هم تو لپاپ VAIO ... توصیه میکنم دورش نرید.. عمرش کوتاهه ( البته نظر منه و حاهایی هم هست که AMD از INTEL سر تر باشه )
صفحه نمایش مات بهتره ! اگر و تنها اگر تو پوزیشن ثابتی با لپتاپ کار نمیکنین ! یعنی قراره یه گوشه اتاقتون باشه و هی اینور اونور نبرید و صفحه مات واقعا لازمتون نیست الکی خرجش نکنین! صفحه مات تا حدی کیفیت و وضوع تصویرو پایین میاره
سعی کنین لپتاپی رو بخرید که زیاد جدید نباشه و حداقل 6 ماه باشه که اومده! این تحقیقتونو بهتر میکنه میتونین از تغمیر کارا تحقیق کنین درصد خرابیش چقد بوده و یا از گوگل سرچ کنین بگردید ببینین کسی با این لپتاپ مشکلی داشته
مواظب باشید کارت گرافیک گولتون نزنه ! مقدار رم کارت گرافیک هیچ ملاکی برای بهتر بودنش نیست ! ممکنه کارت گرافیک 4 گیگی از یه کارت گرافیکی 1 گیگی دیگه بدتر باشه ! بهتره امارشونو از بنچمارک ها بگیرین
-
تعداد تشکر ها ازmiladtnt به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 09:20
عضو جدید
به این لینک هم یک نگاهی بندازین
http://www.zoomit.ir/2016/7/2/132733...laptops-tir95/
بهترین لب تاب های بازار از 2 تا 4 میلیون تومان
-
تعداد تشکر ها ازamirhasan به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 09:54
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iHSG
سلام
من مدل خاصی معرفی نمیکنم اما درباره دمای HP ها راست میگن دایی بنده هم یه HP داره که خیلی بدنه اش داغ (گرم نه داغ) میکنه این درحالیه که اصلا کار خاصی انجام نمیده و فقط با فایرفاکس وب گردی میکنه.
خودم هم تا حالا از دو برند Dell و Acer لپ تاپ داشتم لپ تام Dell که داشتم خدایی عمری بود بیشتر از 6 سال برای من کار کرد اما دیگه قطعاتش خیلی قدیمی شد خودم ارزون فروختمش و Acer جدید از سری 2015 ها گرفتم.
بزرگترین فرقی که تو مدل های جدید لپ تاپ ها نسبت به اون Dell که من 6 سال پیش داشتم میشد دید این بود که با سخت افزار بالاتر لپ تاپ وزن خیلی کمتری داشت اون موقع Dell که داشتم تقریبا 2 کیلو بود اما الان این Acer که دارم با اینکه قطعاتش بالاتره اما فقط 1 کیلو هستش و با یه دست هم می تونم حملش کنم.به نظر من به وزن لپ تاپ خیلی اهمیت بده شاید اولش تو دیجی کالا ببینی مثلا زده 2/5 کیلو و بگی چیزی نیست من تو باشگاه دو تا دمبل 5 کیلویی میزنم و از این حرفا اما مطمئن باش همین 2 کیلو در مسافرت ها شما رو بلانسبت به غلط کردن میندازه.من سر حمل و نقل این لپ تاپ Dell تو مسافرت هایی که پیاده روی طولانی داشت دیگه بعضی اوقات کار به جایی میرسید که نزدیک بود گریه ام هم در بیاد و دوست داشتم همون جا لپ تاپ پرت کنم رو زمین

خیلی ممنون
راهنمایی هیلی خوبی بود
کم کم داشتم وسوسه میشدم برم سراغ hp که با توضیحاتی که دادین منصرف شدم
البته خودم یک مدل acer انتخاب کردم که تو چند تا پاسخ قبل تر مدلش را گفتم
اما هنوز تو انتخوابم شک دارم
-
-
July 17th, 2016, 09:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
miladtnt
سلام
چنتا توصیه : از مدلای اخر vaio ب هیچ وجه خرید نکنین حتی اگه مفتم بدن نخرین ! کلا مشکل دارن ! همین مشکلا باعث شد تعطیل بشه
HP زیاد دیدم استفاده کردن اما اکثرا ندیدم کسی راضی باشه
ASUS لپتاپ های بالای 2.5 اش خوبن..
LENOVO سینک پد یه سری صنعتی هست اگه به ظاهر اهمیت نمیدین لپتاپ های خوبین... اگه به ظاهر اهمیت میدین سری Z خوبه مشکلات باتریش از Z5170 حل شده
من خودم Z4170استفاده میکنم تنها فرقش با Z5170اینه که این 14 اینچی هست و برای حمل مناسب تره
DELL هم شنیدم تو سری های جدیدش خراب کرده
چنتا هم توصیه ریز اما بدردبخور:
تجربه ای که با سی پی یو AMD داشتم : هم تو کامپیوتر استفاده کردمش هم تو لپاپ VAIO ... توصیه میکنم دورش نرید.. عمرش کوتاهه ( البته نظر منه و حاهایی هم هست که AMD از INTEL سر تر باشه )
صفحه نمایش مات بهتره ! اگر و تنها اگر تو پوزیشن ثابتی با لپتاپ کار نمیکنین ! یعنی قراره یه گوشه اتاقتون باشه و هی اینور اونور نبرید و صفحه مات واقعا لازمتون نیست الکی خرجش نکنین! صفحه مات تا حدی کیفیت و وضوع تصویرو پایین میاره
سعی کنین لپتاپی رو بخرید که زیاد جدید نباشه و حداقل 6 ماه باشه که اومده! این تحقیقتونو بهتر میکنه میتونین از تغمیر کارا تحقیق کنین درصد خرابیش چقد بوده و یا از گوگل سرچ کنین بگردید ببینین کسی با این لپتاپ مشکلی داشته
مواظب باشید کارت گرافیک گولتون نزنه ! مقدار رم کارت گرافیک هیچ ملاکی برای بهتر بودنش نیست ! ممکنه کارت گرافیک 4 گیگی از یه کارت گرافیکی 1 گیگی دیگه بدتر باشه ! بهتره امارشونو از بنچمارک ها بگیرین
از توضیحات کاملی که دادید ممنونم
لپ تابهای lenovo کیفیت خوبی دارن؟
عمرشون چطوره؟
-
-
July 17th, 2016, 10:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
amirhasan
دوست عزیز راهنمایی خیلی خوبی بود
خیلی کمکم کرد
ممنون
-
-
July 17th, 2016, 12:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
emperatoor73
ممنونم
اگر اپل تا قیمت دو و هشت باشه میتونم بخرم
اینکه میگن لپ تاب های hp حرارت زیاد تولید میکنن درسته؟
فرستاده شده از chm-u01ِ من با tapatalk
خیر .
با وجو سنگین ترین بازی ها تست شده که حرارتش کم بوده !
اما همون بازی در لنوو گرما تولید میکنه در حد خورشید d:
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ...
-
تعداد تشکر ها از Geravand79 به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 13:08

نوشته اصلی توسط
emperatoor73
از توضیحات کاملی که دادید ممنونم
لپ تابهای lenovo کیفیت خوبی دارن؟
عمرشون چطوره؟
من لپ تاپ Lenovo نداشتم اما تبلت 10 اینچی از Lenovo خریدم 500 هزار تومان (از بازار موبایل ایران هم خریدم نه از الاءدین تازه اونم با گارانتی اصل) اما به یک سال هم نکشید و تا حالا 3 بار رفته زیر دست تعمیر.
فقط هم برای اینکه شارژ نمیشه دیگه که خود تعمیرکاره میگه Lenovo ها خیلی حساسن باید باهاشون خیلی حساس برخورد کنی مثلا میگفت موقعی که تو شارژه اصلا باهاش کار نکن بذار 100 درصد بشه بعدش از شارژ بکن و کار کن یا میگفت هرگز با شارژر دیگه ای غیر از شارژر خودش (در صورتی که از همین شارژر معمولی های گوشی های اندرویدی داره) شارژ نکن چون ممکنه فقط سر همین قضیه خراب بشه.
تا اینکه الان بعد از سه بار گذر از تعمیر الان طوری شده که تعمیرکاره میگفت یه آیسی بخش شارژش سوخته و جایگزین هم نیست تو بازار اما هنوز کار میکنه ولی اگه این بار مشکل نوسان برقی چیزی براش پیش بیاد با توجه به نداشتن اون آیسی (که حالا من زیاد سر در نمیارم) می سوزه !!!
از تعمیرکاره درباره لپ تاپ های Lenovo و قیمت های خیلی پایینش هم نسبت به سایر برند ها پرسیدم گفت بالاخره هر چقدر پول بدی همون قدر آش می خوری دیگه و میگفت Lenovo نمیگم بده ها نه بد نیست فقط برند متوسط رو به پایینی حساب میشه نه که خودش هم در اصل چینی هستش مسلما کیفیت قطعاتش نسبت به برند هایی مثل Asus پایین تره.بعد به من میگفت اگه لپ تاپ عمری می خوای هرگز سمت Lenovo نرو.
-
تعداد تشکر ها از iHSG به دلیل پست مفید
-
July 17th, 2016, 13:46
درود مجدد خدمت همه دوستان ...
ببینید ، در مورد داغ کردن دستگاه ، این مورد به نوع و نسل cpu و همچنین نوع سیستم سرمایشی استفاده شده در اون لپ تاپ بر میگرده . اگر دنبال لپ تاپ هایی هستید که در بیشتر اوقات بدنه خنک و طبعا سرد داشته باشن ، پیشنهاد من به شما لپ تاپ هایی هستن که از نسل ششم پردازنده های اینتل یعنی Skylake و سیستم سرمایشی هیدرولیک استفاده میکنن . سیستم هایخنک کننده آبی هم عالی هستن . مورد بعد هم اینکه الان به غیر از لپ تاپ ها ، تبلت های هیبریدی هم به بازار اومدن . شما اونا رو هم یه نیم نگاهی بهشون بنداز ، الان هیبریدی هایی که سیستم سرمایشی مایع دارن ، فوق العاده پیشنهاد میشن . بدون شک صدای فن لپ تاپ در طول مدت زمان میتونه آزار دهنده باشه مگر اینکه بهش عادت داشته باشید . به طور مثال لپ تاپ خود من فن نداره و طبیعتا صدایی هم ازش شنیده نمیشه ...
مورد بعدی هم ورن لپ تاپ هست . شما باید خیلی به این مورد توجه داشته باشید . شاید در وهله اول به چشم نیاد ، ولی این مورد مهم هست . به طور مثال وزن لپ تاپ بنده زیر 1 کیلو هست . من پیشنهاد میدم بهتون لپ تاپ های زیر 1 و نیم کیلو گرم رو انتخاب کنید . اما اگر در طول روز یا هفته یا ماه ، مسافرت خاصی نمیرید و در اکثر اوقات در یک محل مستقر هستید ، بدون شک حساسیت روی وزن لپ تاپ عملا برای شما معنایی نداره . تا اینجا همه چیز به نوع کاربرد و نوع کاربری شما بستگی داره ...
در مورد برند هم ، این صرفا یه پیشنهاد دوستانه از طرف من هست ، هیچوقت از روی برند چیزی رو انتخاب نکنید . من نمیگم برند ها خوب هستن اما منظور من به اون دسته از اشخاصی هست که کور کورانه تصمیم میگیرن . بدون شک لپ تاپ های اپل روان و عالی هستن ، یا لپ تاپ های دل و ایسوس میتونن سالهای سال شما رو همراهی کنن بدون اینکه مشکل خاصی رو احساس کنید . اما خب در نهایت همه چیز به خود شما بستگی داره . یه مورد هم این هست که فکر کنم گفتید میخواید تا چند سال لپ تاپ خودتون رو ارتقا ندید ، بنابراین بین سخت افزار ها ، پیشنهاد من به شما ، انتخاب پردازنده های نسل ششم اینتل هست . رم هم LPDDR3 یا DDR4 بسار عالی هست . در مورد GPU یا گرافیک هم ، توی سایت شرکت سازنده یا توی نت ، حتما در مورد اون کارت گرافیک مطالعه کنید قبلش ...
اگر چیز دیگه ای به ذهنم بیاد دریغ نمیکتم . فعلا همینقدر کافی باشه فکر کنم ، اگر چیزی یادم اومد ، میام میگم ...
-
تعداد تشکر ها ازldda company به دلیل پست مفید