نوشته اصلی توسط
ldda company
والا یک مدل خاص رو مد نمیتونم پیشنهاد بدم به شما ...
شما خودت باید انتخاب نهایی رو با توجه به توضیحات و نیاز خودت بگیری . این مورد هم خودش جای بحث زیادی داره . چون علاقه شخصی هم مطرح هست . به طور مثال یه نفر خوره تکنولوژی هست . خب یه همچین فردی در حال حاضر اصلا نمیتونه لپ تاپ هایی رو که فاقد usb 3.1 از نوع c هستن رو قبول کنه . نمونش هم خود من . شخصا چند وقت دیگه میخوام لپ تاپ خودم رو بفروشم چون خیلی از ویژگی های جدید رو نداره . یا اینکه من سر و کارم با اینترنت اشیاء هست و نیاز به لپ تاپی دارم که فناوری بلوتوثش در آخرین ورژن ممکن یعنی ورژن 5 باشه . از نظر شخص بنده usb2 و حتی usb3 دیگه منسوخ شده هستن . همین الان پورت های تاندربولت اینتل با فناوری سر سام آور خودشون در انتقال اطلاعات در محصولات لوکس خودنمایی میکنن . اگر شما هم عین من هستی پس باید حداقل چیز یعنی usb 3.1 نوع c رو در لپ تاپت داشته باشی که در آینده به مشکل بر نخوری ...
یه عده هم زیاد به این موارد توجه نمیکنن و کاربری معمولی در طول سالهای مختلف براشون مشکل خاصی رو ایجاد نمیکنه . مورد بعد هم سلیقه هست . اینکه شما از چه سایز صفحه نمایشی خوشت میاد یا اینکه لپ تاپت رو در طول روز مجبور هستی حمل کنی یا خیر . یا میزان مسافرت و جا به جایی در طول هفته و روز های هفته ، همه و همه از ویژگی های ریز و درشتی هستن که شما باید حداقل برای خودت شفاف سازی بکنی تا در نهایت بتونی بهترین مدل رو انتخاب بکنی ...