نقل قول نوشته اصلی توسط miladtnt نمایش پست ها
سلام

چنتا توصیه : از مدلای اخر vaio ب هیچ وجه خرید نکنین حتی اگه مفتم بدن نخرین ! کلا مشکل دارن ! همین مشکلا باعث شد تعطیل بشه
HP زیاد دیدم استفاده کردن اما اکثرا ندیدم کسی راضی باشه
ASUS لپتاپ های بالای 2.5 اش خوبن..
LENOVO سینک پد یه سری صنعتی هست اگه به ظاهر اهمیت نمیدین لپتاپ های خوبین... اگه به ظاهر اهمیت میدین سری Z خوبه مشکلات باتریش از Z5170 حل شده
من خودم Z4170استفاده میکنم تنها فرقش با Z5170اینه که این 14 اینچی هست و برای حمل مناسب تره
DELL هم شنیدم تو سری های جدیدش خراب کرده
چنتا هم توصیه ریز اما بدردبخور:

تجربه ای که با سی پی یو AMD داشتم : هم تو کامپیوتر استفاده کردمش هم تو لپاپ VAIO ... توصیه میکنم دورش نرید.. عمرش کوتاهه ( البته نظر منه و حاهایی هم هست که AMD از INTEL سر تر باشه )

صفحه نمایش مات بهتره ! اگر و تنها اگر تو پوزیشن ثابتی با لپتاپ کار نمیکنین ! یعنی قراره یه گوشه اتاقتون باشه و هی اینور اونور نبرید و صفحه مات واقعا لازمتون نیست الکی خرجش نکنین! صفحه مات تا حدی کیفیت و وضوع تصویرو پایین میاره

سعی کنین لپتاپی رو بخرید که زیاد جدید نباشه و حداقل 6 ماه باشه که اومده! این تحقیقتونو بهتر میکنه میتونین از تغمیر کارا تحقیق کنین درصد خرابیش چقد بوده و یا از گوگل سرچ کنین بگردید ببینین کسی با این لپتاپ مشکلی داشته

مواظب باشید کارت گرافیک گولتون نزنه ! مقدار رم کارت گرافیک هیچ ملاکی برای بهتر بودنش نیست ! ممکنه کارت گرافیک 4 گیگی از یه کارت گرافیکی 1 گیگی دیگه بدتر باشه ! بهتره امارشونو از بنچمارک ها بگیرین
از توضیحات کاملی که دادید ممنونم
لپ تابهای lenovo کیفیت خوبی دارن؟
عمرشون چطوره؟

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk