سلام
من مدل خاصی معرفی نمیکنم اما درباره دمای HP ها راست میگن دایی بنده هم یه HP داره که خیلی بدنه اش داغ (گرم نه داغ) میکنه این درحالیه که اصلا کار خاصی انجام نمیده و فقط با فایرفاکس وب گردی میکنه.
خودم هم تا حالا از دو برند Dell و Acer لپ تاپ داشتم لپ تام Dell که داشتم خدایی عمری بود بیشتر از 6 سال برای من کار کرد اما دیگه قطعاتش خیلی قدیمی شد خودم ارزون فروختمش و Acer جدید از سری 2015 ها گرفتم.
بزرگترین فرقی که تو مدل های جدید لپ تاپ ها نسبت به اون Dell که من 6 سال پیش داشتم میشد دید این بود که با سخت افزار بالاتر لپ تاپ وزن خیلی کمتری داشت اون موقع Dell که داشتم تقریبا 2 کیلو بود اما الان این Acer که دارم با اینکه قطعاتش بالاتره اما فقط 1 کیلو هستش و با یه دست هم می تونم حملش کنم.به نظر من به وزن لپ تاپ خیلی اهمیت بده شاید اولش تو دیجی کالا ببینی مثلا زده 2/5 کیلو و بگی چیزی نیست من تو باشگاه دو تا دمبل 5 کیلویی میزنم و از این حرفا اما مطمئن باش همین 2 کیلو در مسافرت ها شما رو بلانسبت به غلط کردن میندازه.من سر حمل و نقل این لپ تاپ Dell تو مسافرت هایی که پیاده روی طولانی داشت دیگه بعضی اوقات کار به جایی میرسید که نزدیک بود گریه ام هم در بیاد و دوست داشتم همون جا لپ تاپ پرت کنم رو زمین