نوشته اصلی توسط
ldda company
دوستان عزیز لطفا توجه کنید ...
منم با این مورد که زود قضاوت کنیم ، کاملا مخالف هستم . اما یه مورد مهم اینجا نمایان هست . اونم اینکه توی دنیای اینترنت امروز اگر کسب و کار شما به مدت 1 ساعت بخوابه ، ممکنه در آینده ضرر چندین ساله رو در مقابل رقبای خودتون محتمل بشید که شاید جبران کردنش بسیاز سخت باشه ...
الان حدودا 24 ساعت از وقوع این اتفاق میگذره . اوضاع برای دوستانی که سایت ها و فایل هاشون روی سرور های یوگیگ هست ، سخت و ناهموار شده . حتی اگر همین الان و در همین لحظه ای که من دارم این پست رو مینویسم ، یوگیگ به حالت اول خودش برگرده ، درست کردن این ضرری که به وجود اومده ، به خصوص برای دوستانی که وقت و سلامتی خودشون رو پای کارشون گذاشتن ، شاید حتی غیر ممکن باشه . هر چند من شخصا دعا میکنم کار به اونجاها نکشه اما متاسفانه چه بخوایم و چه نخوایم بخاطر عدم پاسخگویی و عدم دادن اطلاعیه توسط دوستان و همکاران در شرکت یوگیگ ، این اوضاع به پیچیدگی حال حاضر رسیده ...
مورد بعدی اینکه ، اصلا چرا باید آدرس یک شرکت ثبت شده دارای تناقض باشه ؟ همین مورد متناقض بودن و شک داشتن در آدرس اصلی شرکت یوگیگ ، خودش مسئله ای هست که باعث نگرانی بیشتر دوستان عزیزمون میشه .