وردپرس چون یه اسکریپت مبتنی بر php هست شما باید کدهای html که در فایلهای php پوسته تون به کار رفته رو ویرایش کنید.
برای مشاهده فایلهای php مربوطه میتونید به آدرس wp-content/theme/yourtheme مراجعه کنید یا این که از داشبرد وردپرس، به قسمت نمایش، ویرایشگر برید.
کدهای هر قسمت داخل یه فایل قرار گرفتند. مثلا محتویات پانوشت سایت در فایل footer.php هستند و محتویات سربرگ سایت در فایل header.php ذخیره شدند.
شما باید متناسب با محتوایی که میخواید ادیت کنید، یکی از فایلها رو انتخاب و تغییرات لازم رو اعمال کنید.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
آقا رضا ممنون که حوصله می کنید و جواب میدید شرمندم که سوالای مبتدی میپرسم
من همه فایل های php رو گشتم اصلا آدرسی از سایتم داخلش نیست اسم منو های سایت هم نیست تنها آدرس هایی که هست داخل فایل ها اینه http://fonts.googleapis.com
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
آقا رضا ممنون تیکتو ارسال کردم ولی در کل راهی هست که خودم آدرس لینک هارو به php تبدیل کنم و بالعکس که بتونم پیدا کنم داخل فایل header.php چون این سایتی که ساختم آزمایشیه و دارم وردپرسو یاد میگیرم بعدا تو سایت اصلی بخوام منوها رو اضافه یا حذف کنم یا لینکی رو بسازم خودم بلد باشم که انجام بدم
خیلی ممنون منوها با روشی که گفتین درست کردم ولی محبت کنید یه روشم بگید که آدرس لینک هارو به php تبدیل کنم که بتونم تو فایل php پیدا کنم ممنون میشم چون شاید یه روز لازم شد لینک خاصی رو انجام دادم.یا مثلا الان تو سایتم از ووکامرس یه محصول اضافه کردم به صفحه اصلی به اسم خودکار روش که کلیک میکنم تو خود صفحه باز میشه می خوام تو تب جدید باز بشه ببخشید این دیگه آخرین سوالمه دیگه سوال نمی پرسم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)