-
July 14th, 2016, 18:40
پاسخ : اخطار حقوقی PayPal برای دامین ثبت شده من!!!!

نوشته اصلی توسط
mehdisoheili
سلام
با خود پی پال نه هنوز
ولی این ایمیل از دامینی ارسال شده که اطلاعات whois این دومین و پی پال مشابهت کامل داره.
بعد خود این سایت مستقیم به paypal.com ریدایرکت میشه حالا این زیاد ملاک نیست,
هر دو این دامین ها رو شرکتی به نام markmonitor inc. رجیستر کرده.فکر نمیکنم کلاهبرداری باشه.
هیچ کدوم اینا ملاک نیست. شما هدر این ایمیل رو بررسی کنید. ببینید از کجا ارسال شده.
به سایت پی پال هم مراجعه کنید و ببینید ایمیل پشتیبانی یا فنی شون چی هست و با اون مکاتبه کنید.
من مورد مشابه این رو به نحوه دیگه دیدم و بعد از بررسی دیدیم از یه هاست رایگان توی هلند ارسال شده بود.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس:
ارسال ایمیل
-
تعداد تشکر ها از Reza G به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2016 18:40
# ADS
-
July 14th, 2016, 18:47
به صورت قانونی بدون شک میتونن پیگیری کنند و بعید میدونم شانسی داشته باشید ولی خوب مراحل قانونی مشکلات خودش رو داره در نتیجه شرکت ها سعی می کنند با پرداخت هزینه ای دامین ها رو خریداری کنند که معمولا مشکلی هم پیش نمیاد و هر 2 طرف راضی خواهند بود.
ولی خوب اگر تمایلی به خرید ندارند باید مراقب فعالیتتون باشید
-
تعداد تشکر ها از navid2zp به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2016, 19:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
navid2zp
به صورت قانونی بدون شک میتونن پیگیری کنند و بعید میدونم شانسی داشته باشید ولی خوب مراحل قانونی مشکلات خودش رو داره در نتیجه شرکت ها سعی می کنند با پرداخت هزینه ای دامین ها رو خریداری کنند که معمولا مشکلی هم پیش نمیاد و هر 2 طرف راضی خواهند بود.
ولی خوب اگر تمایلی به خرید ندارند باید مراقب فعالیتتون باشید
sony.net ابتدا توسط یک پسری ثبت شد و روش پ.رون بارگذاری کرد حدود 3 سال هم دستش بود و بعد سونی مجبور شد ازش بخرتش 1 میلیون دلار حود 13 سال پیش خریدش
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2016, 21:31
سلام.
دوست من کاری که شما میخوای بکنی از لحاظ قوانین بین الملل ، غیر قانونی هست. صفحه قوانین icann رو بخونید...
منتها چه اتفاقی میفته؟
ترجیحا هویز دامین رو تغییر بدید به نامی که اصلا ارتباطی به شما پیدا نکنه. به هیچ نحو.
سپس کارتون رو شروع کنید
حدود 2 الی 3 سال ، اگه پیپال بخواد و صلاح بدونه ، شکایت میشه ازتون و دامین مصادره میشه.
برای شما جریمه صادر میشه و شما بدهکار خواهید شد. (برای همین میگم دامین به نام خودتون نباشه)
در کل اتفاقی برای شما نمیفته! ولی بهتره از یه دامین دیگه استفاده کنید... قانونی نیست و اخرش هم دامنه از دستتون در میاد...
این خبرام نیست که بیان 1 میلیون دلار و این چیزا به شما بدن! ته تهش شکایت میکنن ازتون و رایگان دامین رو میگیرن. فکر اینکه پول گنده از پیپال بگیرید واسه این نباشید
اما خوب پیشنهاد بدید یه رقم معقول 500-1000 دلار ، شاید (بعیده البته) پرداخت کنن بهتون
بعد یه مسئله ، پولو چطوری بهتون میدن؟ با پیپال؟ خخخ خوب میبندن اکانتتون اینقدر اذیتت میکنن تا هرچی گرفتی پس بدی
-
تعداد تشکر ها ازm_dg_farari به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2016, 21:35
عضو انجمن
سلام
بگو بخریدش یا اینکه دامین مال منه و حق استفاده ازش رو دارم
در صورتی ک وارد کارای قضایی بشن کلی پول وکیل رو باید بدن و تازه حداقل یکسال طول میکشه اونم اگه بتونن دامین رو ضبط کنن
به هر حال پولشو دادید استفاده کنید هر چی شد شد
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از fasterhost به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2016, 21:50
عضو دائم
شاید اگه خود paypal خالی بود حاضر بودن بخرن ولی اگه انجور دامنه ها رو قرار بود بخرن هر روز دومین ثبت میکردن paypal + یک پسوند یا پیشوند.
شما ابتدا از هویت ارسال کننده ایمیل مطمین بشید ( ارتباط مستقیم با خود paypal و پرسش در مورد دومین و آدرس ایمیل + بررسی هدر ها جهت اطمینان از جعلی نبودن فرستنده )
-
تعداد تشکر ها ازRezash به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2016, 22:52
عضو جدید
این لینک رو بخونید ! ایمیلی که ارسال شده از طریق سایت های فیک میل بوده .
-
تعداد تشکر ها از karwan125 به دلیل پست مفید
-
July 14th, 2016, 23:39
سلام
1- اگر توجه کنید استارتر گفتن هویت رو چک کردن صحیح هست
2- ازشون که نخواستن دامین رو بگیرن!! یا چیزی از ایشون نخواستن کلا
گفتن استفاده نکنید قانونا مشکل داره... همین
فکر نمیکنم جاعل چنین کاری بکنه عمدتا.... چه سودی واسش داره!؟
-
تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2016, 00:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام
1- اگر توجه کنید استارتر گفتن هویت رو چک کردن صحیح هست
2- ازشون که نخواستن دامین رو بگیرن!! یا چیزی از ایشون نخواستن کلا
گفتن استفاده نکنید قانونا مشکل داره... همین
فکر نمیکنم جاعل چنین کاری بکنه عمدتا.... چه سودی واسش داره!؟
منم میتونم الان هویزم رو بزنم اطلاعات پی پال!!!!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
July 15th, 2016, 00:13
دوست عزیز markmonitor یک copyright holder هست و طی ایمیل فقط به شما هشدار داده شده که دارید از اسم paypal استفاده می کنید
در ضمن این ایمیل ها اتوماتیک ارسال می شوند !
فکر فروش دامین هم از سرتون بیرون کنید ؛ اگر دامنه شما مرتبط با فعالیت ها paypal نباشه و یا fishing نباشه مشکلی پیش نمیاد
-
تعداد تشکر ها ازa970 به دلیل پست مفید